Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HLADNO I MAGLOVITO

Planirate na doček 'vatrenih' u Zagrebu? Toplo se odjenite, minusi se očekuju već od 18 sati

Foto: The Weather Channel/Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/3
18.12.2022.
u 10:11

Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ) istaknuo je kako je navečer na kopnu mjestimice moguće magla, a da će vjetar biti slab

Nogometna reprezentacija vraća se sa Svjetskog prvenstva u Dohi s brončanom medaljom oko 17 sati, a središnje slavlje i doček "vatrenih" bit će na zagrebačkom Trgu bana Jelačića. U zračnu luku Franjo Tuđman trebali bi sletjeti u 17.10 sati, a predviđa se da će na Trgu biti oko 19 sati. Svi koji planiraju danas u Zagrebu dočekati reprezentativce trebali bi se toplije odjenuti s obzirom na to da The Weather Channel previđa da će temperature pasti ispod nule već u 18 sati. 

Foto: The Weather Channel

Prema trenutnim informacijama, od 18 do 20 sati bit će -1 °C, nakon čega sve do ponedjeljka ujutro, do oko 8 sati, očekuje -2 °C. Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ) istaknuo je kako je navečer na kopnu mjestimice moguće magla, a da će vjetar biti slab. 

O vremenu za doček govorio je prije nekoliko u studiju Večernji TV-a i meteorolog Zoran Vakula.

- Sigurno neće biti vruće kao što je bilo na prošlom dočeku. Ali, u svakom slučaju neće biti oborina. Vjerojatnost oborina u nedjelju gotova da i ne postoji. Kreće anticiklona. Tijekom subote će se gotovo diljem Hrvatske razvedriti, a u nedjelju će biti hladno jutro, hladan dan, ali suh i stabilan. Dakle, toplo se odjenimo i obujmo - kazao je tada Vakula. 

Naglasimo i kako danas za zagrebačku regiju, kao i za veći dio Hrvatske, nije izdano upozorenje zbog vremena. Više detalja o dočeku na Trgu, kao i rutu reprezentativaca od zračne luke, provjerite OVDJE

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
16:47 18.12.2022.

Planirate na doček 'u polufinalu poraženih' u Zagrebu? Domoljubno se spremite, minusi se očekuju već od 18 sati a finalna utakmica onih najboljih na svijetu tek traje bez domoljubne patetike i balkanske estetike.

SA
sasha68
16:10 18.12.2022.

hoće isključit mikrofon kad jura zapjeva,,bili cvitak,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije