Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posebna regulacija prometa

Provjerite upute za doček vatrenih: Preusmjeravaju se tramvajske linije, ZET osigurao više autobusa

Zagreb: Postavljanje pozornice na Trgu bana Jelačića za doček Vatrenih
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/3
17.12.2022.
u 14:18

Dolazak na središnji zagrebački trg, na kojem se očekuje najveći broj posjetitelja, bit će onemogućen iz pravca Bakačeve, Cesarčeve i Jurišićeve ulice. Iz Grada apeliraju na sve prisutne da se pridržavaju svih uputa nadležnih službi koje će biti na terenu.

Povodom dočeka Hrvatske nogometne reprezentacije sa Svjetskog nogometnog prvenstva iz Katara, čiji se dolazak u Zračnu luku Franjo Tuđman očekuje sutra u 17:10 sati, Grad Zagreb pozvao je građane da pozdrave i dočekaju vatrene. Kako bi se smanjio veliki priljev na Trg bana Josipa Jelačića, građane se poziva da vatrene pozdrave na samoj ruti kretanja povorke od Zračne luke.

Autobusi s nogometnom reprezentacijom i stručnim stožerom kretat će se trasom na kojoj će na snazi biti posebna regulacija prometa: Ulica Rudolfa Fizira - Zagrebačka ulica – čvor Buzin - Ulica Savezne Republike Njemačke – Avenija Dubrovnik – Ulica Hrvatske bratske zajednice – Ulica grada Vukovara – Savska cesta – Frankopanska – Ilica – Trg bana Josipa Jelačića.

S ciljem što lakše organizacije dolaska navijača na Trg bana Josipa Jelačića, navode iz Grada, za sve autobuse koji će u nedjelju stizati u Zagreb, osigurana su parkirališna mjesta na površini s istočne strane Zagrebačkog velesajma (pored zgrade INA-e), a ZET je osigurao dodate prijevozne kapacitete za redovne autobusne linije koje voze do Glavnog kolodvora.

Dolazak na središnji zagrebački trg, na kojem se očekuje najveći broj posjetitelja, bit će onemogućen iz pravca Bakačeve, Cesarčeve i Jurišićeve ulice. Iz Grada apeliraju na sve prisutne da se pridržavaju svih uputa nadležnih službi koje će biti na terenu.

Također, od 14:00 sati pa do završetka dočeka, tramvajske linije 2, 6, 11, 12, 13, 14 i 17 će prometovati obilazno preko Glavnog kolodvora. Na trasi od Zračne luke do centra grada ne očekuju se značajnije izmjene ili zastoji u tramvajskom i autobusnom prometu, no u slučaju promjene trase ili načina transfera, stručne službe ZET-a će promptno preusmjeravati promet.

Komentara 1

FR
freeshooter
15:24 17.12.2022.

...ajmooo Vatreni, osvojiti broncu, medalje oko vrata, i doma... slaviti sa svojim narodom... tako mali a veliki... mi smo svjetsko čudo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije