Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE ZBOG ALKOHOLA

Pili cijeli noć, potukli se i pokušao ga ubiti, pa ispalo i da je COVID pozitivan

Šibenik: Hitna medicinska pomoć dovozi pacijenta sa sumnjom na koronavirus u Opću bolnicu
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
07.12.2020.
u 13:37

Mlađi je oštrim predmetom ozlijedio starijeg, koji je potom tako ozlijeđen izašao iz kuće na ulicu. No netko je ipak pozvao Hitnu pomoć, koja ge je prevezla u bolnicu, no kakve su mu ozljede, zasad nije poznato

Pijanka u jednoj kući  na Ledinskom putu I. odvojak u Novom Zagrebu, završila je s prijavom za pokušaj ubojstva. Kako je priopćila zagrebačka policija dogodilo se to 6. prosinca, a u kući su bili djevojka od 23 godina i dva muškarca u dobi od 22 i 30 godina. Svi su zajedno pili cijelu noć, a u 5.20, muškarci su se fizički sukobili.

Mlađi je oštrim predmetom ozlijedio starijeg, koji je potom tako ozlijeđen izašao iz kuće na ulicu. No netko je ipak pozvao Hitnu pomoć, koja ge je prevezla u bolnicu, no kakve su mu ozljede, zasad nije poznato. U tučnjavi koja je prethodila pokušaju ubojstva, ozlijeđen je i 22-godišnjak, a njemu je pomoć pružena u Klinici za traumatologiju. Tamo je utvrđeno da je lakše ozlijeđen, a kao je testiran na COVID 19, utvrđeno je i da je pozitivan.  Nakon pružene liječničke pomoći prevezen  je kući, a nakon liječenja će se provesti kriminalističko istraživanje.

Komentara 2

Avatar mariozgb
mariozgb
16:38 07.12.2020.

A jel član stranke

Avatar ante433
ante433
15:38 07.12.2020.

Znaci sad i kad se naprijes postaje s COVID pozitivan a svi kazu da je alkoholizam negativan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije