Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DA IZBJEGNU SAMOIZOLACIJU

U Hrvatsku pokušali ući s krivotvorenim PCR testom za koronavirus

Mjere sigurnosti na GP Bajakovo zbog epidemije koronavirusa
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/2
07.12.2020.
u 11:54

Policajci su na Bajakovu otkrili tri krivotvorena nalaza PCR testa koje su im predali hrvatski državljani

Dio građana unatoč svim apelima i donesenim mjerama spreman je na sve pa i na korištenje krivotvorenih nalaza PCR testa na COVID-19 u dva slučaja.

Upravo to se dogodilo u petak, na MGCP Bajakovo, kada su policijski službenici za graničnu kontrolu provjeravali vjerodostojnost i utvrdili tri krivotvorena nalaza PCR testa. Prema navodima policije, pri ulaznoj graničnoj kontroli u 13.40 sati 49-godišnja hrvatska državljanka policijskim službenicima dala je krivotvoren obrazac negativnog PCR testa na SARS-CoV-2 Instituta za javno zdravlje Srbije kako joj se, sukladno odluci Stožera civilne zaštite RH, ne bi odredila mjera samoizolacije na adresi prebivališta.

Isto su potom učinili i 36-godišnjak i 48-godišnjak, oba hrvatski državljani, koji su ulaznoj graničnoj kontroli pristupili u 15.30 sati, dajući policijskim službenicima krivotvorene obrasce negativnog PCR testa na SARS-CoV-2.

– Policija će protiv njih podnijeti kaznene prijave zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenje isprave redovnim putem, izvijestila je PU vukovarsko-srijemska.

Komentara 1

Avatar argus1000
argus1000
22:40 07.12.2020.

Obzirom na jako šturu informaciju i lokaciju, naslućujem koji sastav je ovo troje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije