Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nestali

Pet mladih osoba nestalo u posljednja dva tjedna

nestali (1)
Foto: nestali.hr
1/7
01.06.2012.
u 18:36

Osim nestalih djevojaka i mladića, početkom mjeseca nestao je 17-godišnjak, a 26. svibnja nestala je i 43-godišnja žena

Nacionalna evidencija nestalih osoba izvijestila je da je Laura Martinčić nestala u Bedekovčini u subotu 26. svibnja. Rođena je 1995. godine, a visoka je 160 centimetara, ravne je tamnoplave kose i svijetloplavih očiju.

Filip Meašić rođen je iste godine kao Laura, visok je 180 centimetara, smeđe kose i smeđih očiju. Nestao je 19. 5., a u vrijeme nestanka bio je odjeven u kratke hlače, ružičastu majicu i crvene tenisice.

U Slavonskom Brodu nestala je 30. svibnja 16-godišnja Valentina Ivušić, a u vrijeme nestanka na sebi je imala plave traperice, plavu vestu, bež prsluk i ljubičaste tenisice. Visoka je 160 centimetara, crne kose i kestenjastih očiju.

Valentina Herić udaljila se s adrese u Zagrebu u srijedu 30. svibnja. Visoka je 155 centimetara, crne kose i smeđih očiju. U vrijeme nestanka bila je odjevena u crvenu majicu, tamnije traperice i i sive tenisice.

U srijedu 30. svibnja u Splitu je nestao Šime Vojković, rođen 1986. godine, dok je 43-godišnja Stella Musa nestala 26. 5. s adrese stanovanja u Zagrebu, kada je u kontaktu sa suprugom izjavila da se nalazi u Sloveniji. Od tada joj se gubi svaki trag. Stella je visoka 170 centimetara, kestenjaste kose i smeđih očiju. Bila je odjevena u plave traperice, bež tenisice i bež jaknu.

Iz Ivaneca 7. 5. u Varaždinu udaljio se 17-godišnji Gordan Kalanjoš rođen 1995. godine te mu se od tada gubi svaki trag.

Komentara 9

DU
durica
19:27 01.06.2012.

Glavno da se sve više otvaramo prema svijetu.

MI
Milkica
19:45 01.06.2012.

Prvo se navodi ime pa prezime, nismo Mađari.

FI
Fisherman
19:20 01.06.2012.

Sta mozes reci-vjerojatno su neki previse zaruzili,pobijegli od kuce, a za neke nikad niko nece znati kako su zavrsili. Cinjenica je da nam po drzavi secu svakakvi tipovi bez ikakve kontrole, dok je policija i dalje orijentirana na hvatanje maloljetnika koji kradu po ducanima. Glavno da imamo SOU,POU,SIS i ko zna koje jos nazovimo ih tajne sluzbe a nemogu nac gdje je otisao sedamnajstogodisnjak.Mozda bi i njih trebalo reorganizirati pa bi vjerujem i rezultati bili bolji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije