Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slažete li se s njim?

Otišla s dečkom na večeru pa mu se prestala javljati, ovakav potez nije očekivala

Amanda Burnett
Foto: Facebook
1/2
18.04.2018.
u 15:31

Amanda Burnett (23) podijelila je internet nakon što je na Twitteru objavila što je napravio muškarac s kojim je bila na jednom spoju

Djevojka po imenu Amanda Burnett (23) podijelila je internet nakon što je na Facebooku objavila kako joj je muškarac s kojim je bila na spoju te mu se nakon toga prestala javljati, poslao račun za večeru koju joj je platio.

Amanda je, naime, dobila e-mail poruku od muškarca s kojim je izašla na spoj, a u kojem je on naveo sve što je te večeri konzumirala te koliko ga je to koštalo.

U poruci se vidi kako je par večerao u restoranu The Tap u Indianapolisu te da je 23-godišnjakinja pojela i popila za 39,52 dolara. Muškarcu s kojim je bila na večeri, nakon spoja nije više odgovarala na poruke jer je smatrala da nisu jedno za drugo.

Nakon što joj je poslao e-mail poruku, poslao joj je i sms u kojem je podsjeća da mu plati što mu je ostala dužna ili da će morati platiti i kamate.

Iako je djevojku razljutio muškarčev postupak, korisnici Twittera nisu se baš složili s njome. Dok su je jedni podržavali, drugi smatraju kako bi mu trebala vratiti novac.

– Ova žena nema moral i ne može si platiti vlastiti obrok – komentirao je jedan korisnik Twittera dok je drugi napisao kako je 'ponosan na mladića te da bi mu trebao poslati čestitku za dan očeva'.

– Toliko djevojaka očekuje da muškarac plati sve, to nije u redu – još je jedan od brojnih komentara.

Što vi mislite, treba li mu vratiti novac?

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar maxist
maxist
14:58 18.04.2018.

Kak vidim eu diktati su se proširili i kavaliri se smatraju izumrlom vrstom......Po mojem viđenju događaja ne trebaš nikoga nikuda pozivati ako očekuješ da partner plati.....,a kada pozoveš mirno plati i knjiži si u glavi a ne seri po internetu......Prije bi si strgal prst nego to napravil......uostalom da restorani i kafići i puce vračaju lovu ja bi danas bil milijunaš ali propustil bi toliko toga da je bolje onak kak radim.....i super. -Ovaj lik je obični pizdek..........

DU
Deleted user
16:49 18.04.2018.

Gentelman? A di je "dama" u toj curi? Da je doticna "dama" , ako je vec doslo do vecere, i ako ne ona iz nekog razloga ne zeli kontakt, kao "dama" i minimalno iole pristojna osoba bi se trebala uljudnoo javiti i reci covjeku na normalan nacin da nije zainteresirana za daljnje vidjenje. Da ne velim, da je mogla i traziti podjelu palcanja vecere. Eee. sto je to sa tim curama danas ????

NE
Neutralac
17:32 18.04.2018.

Jedan clanak za Pulitzera...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije