Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osramotila se kao nikad

Došla na roditeljski sastanak pa ostala posramljena kada je vidjela zadaću svoje kćeri

Margaret Stevenson
Foto: Facebook
1/3
02.03.2019.
u 08:12

Margaret Stevenson sa suprugom je došla na roditeljski sastanak pa ostala u šoku vidjevši crtež svoje kćeri

Da uistinu trebate paziti što radite i kako se ponašate pred djecom, još je jednom dokazala majka Margaret Stevenson iz Kilmarnocka u Škotskoj koja je doživjela neviđenu sramotu kada je došla na roditeljski sastanak u školu svoje kćeri.

Ova 39-godišnja majka htjela je u zemlju propasti kada je vidjela što je njezina sedmogodišnja kći nacrtala za domaću zadaću.

Djevojčica Lucie je, naime, nacrtala majku u krevetu kako povraća nakon jedne pijane noći te je napisala: "U nedjelju je moja majka bila bolesna. Pila je odvratne sokove i treba se odmarati."

Foto: Facebook/ Naš potok

Učiteljica je djevojčici odgovorila: "Oh, nadam se da će brzo biti bolje."

– Bila sam užasno ponižena. Djeca su iskrena i kažu sve što misle. Suprug se nije mogao prestati smijati, njemu je to bilo urnebesno, a i meni je sada. Crtež smo pokazali ostatku obitelji i prijateljima i svima se sviđa – ispričala je ova majka te se prisjetila večeri kada se to pijanstvo dogodilo. Bilo je to nakon što je izašla s nekoliko prijateljica te popila koju čašu vina više pa je idući dan zbog teškog mamurluka provela uglavnom u krevetu.

Djevojčica je očito dobro zapamtila taj dan pa je nacrtala majku.

 

 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije