Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepopravljivi recidivist

Opet vozio pijan i bez vozačke pa dobio četiri mjeseca zatvora

prometna policija jurnjava vožnja vozačka dozvola kontrola
Hrvoje Jelavić/Pixsell
25.02.2022.
u 15:42

Utvrđeno je kako upravlja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje te pod utjecajem alkohola od 1,78 g/kg u organizmu

U četvrtak oko 16,30 sati, policijski službenici Policijske postaje Pag su na DC 106 u Kolanu, zaustavili 45-godišnjaka koji je upravljao teretnim vozilom (kombi) ogulinskih registracijskih oznaka na relaciji Kolan – Novalja, bez položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola.

Naime, obavljenim nadzorom vozila i vozača, utvrđeno je kako upravlja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje te pod utjecajem alkohola od 1,78 g/kg u organizmu, usprkos činjenici da je i ranije više puta kažnjavan zbog istovrsnih prometnih prekršaja.
Vozač je uhićen i doveden u prostorije policije, gdje je zadržan do otrežnjena.

Danas je zbog počinjenih prekršaja prepraćen na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru, Stalne službe u Pagu, gdje je u žunom postupku proglašen krivim te je kažnjen kaznom zatvora u trajanju od 120 dana. 

Komentara 1

LI
liliZG
16:05 25.02.2022.

konačno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije