Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kiša, vjetar i tuča

Olujno nevrijeme u Sisku rušilo grane, na A1 usporilo promet

sisak,nevrijeme (1)
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
1/6
06.07.2012.
u 17:54

Na području Petrinje i Siska vjetar je rušio grane na ulice, usporavajući i obustavljajući promet

Dijelovi Hrvatske danas su ostali zahvaćeni olujnim nevremenom koji je ponegdje donio i velike probleme. Oluja popraćena tučom tako je na sjevernom ulazu u tunel Mala Kapela izazvala potop. Zbog obilne kiše i tuče u vremenu od 17:15 do 17:45 na dionici autoceste A1 od čvora Ogulin do tunela Mala Kapela promet je bio otežan uz povremene zastoje, javlja Državna uprava za zaštitu i spašavanje.

U kasnim poslijepodnevnim satima područje od Petrinje do Siska zahvatilo je olujno nevrijeme praćeno vrlo jakom kišom, olujnim vjetrom i tučom. Vjetar je rušio grane na ulice usporavajući ili obustavljajući promet, između ostalog u sisačkim parkovima, a na nekoliko obiteljskih kuća podigao je crijep s dijela krovova kuća. Više građana Siska ostalo je s poplavljenim podrumskim prostorijama, a nadležne su službe izašle na teren.

Komentara 1

KR
kreont
19:08 06.07.2012.

Tunel napravljen za sve neprilike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije