Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMINUO KRITIČAR PUTINA

Oglasila se supruga Navaljnog, ne vjeruje u njegovu smrt: 'Oni nas stalno lažu'

Russian late opposition leader Alexei Navalny's wife Yulia attends the Munich Security Conference
Foto: Kai Pfaffenbach/REUTERS
1/7
16.02.2024.
u 16:05

Putin treba osobno odgovarati za sve zločine koje je počinio posljednjih godina, poručila je Julija Navaljni

Julija Navaljni izjavila je u petak da ne vjeruje ruskim medijima koji su izvijestili o smrti njezina supruga, ruskog oporbenog čelnika Alekseja Navaljnog, no pokaže li se istinitom, za to je okrivila ruskog predsjednika Vladimira Putina i pozvala svijet da se bori protiv njegova "groznog režima". "Ne znam trebamo li vjerovati toj groznoj vijesti koju smo dobili kroz službene medije jer godinama znamo da ne možemo vjerovati Putinu i njegovoj vladi. Oni stalno lažu", rekla je Julija Navaljni koju je vijest o smrti zatekla na konferenciji o sigurnosti u Muenchenu.

"Ako je to istina, voljela bih da Putin, njegovi ljudi u vladi, njegovi prijatelji znaju da će biti kažnjeni zbog onoga što su učinili mojoj zemlji, mojoj obitelji, mome suprugu", izjavila je. "Taj dan će doći brzo". Pozvala je međunarodnu zajednicu i sve ljude svijeta da se zajedno bore "protiv tog zla, tog groznog režima u Rusiji".

>> FOTO Ovako izgleda zatvor u kojem je Navaljni proveo zadnje tjedne: "Zime su nagore, to je ledeni pakao"

Russian late opposition leader Alexei Navalny's wife Yulia attends the Munich Security Conference
1/5

"Putin treba osobno odgovarati za sve zločine koje je počinio posljednjih godina", rekla je Julia Navaljni. Federalna zatvorska služba Jamalo-Neneckog autonomnog okruga priopćila je na svojoj web stranici da se Navaljni "osjećao loše" nakon šetnje u petak i "gotovo odmah izgubio svijest".

U priopćenju se navodi da je pozvano medicinsko osoblje, ali da ga nisu uspjeli reanimirati. Uzrok smrti Navaljnog se utvrđuje, dodali su.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar rubinet
rubinet
17:26 16.02.2024.

Dakle, moj je dobronamjerni komentar o jeziku /lažu nam a ne lažu nas/ obrisan, a uvredljivi komentar (malymailye) ostavljate. Čudno.

PO
poluprovokator
18:34 16.02.2024.

Putin mu je odredio sudbinu i kada se sve sagleda Navaljni nije umro u zatvoru nego je perfidno malo po malo ubijen.

Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
18:08 16.02.2024.

Kao rezultat obdukcije stajat će nešto od padova ( kroz prozor, niz stepenice, kora od banane) ili nešto drugo iz plejade njihovog fašističkog režima .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije