Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'IMAMO SVE KAO U PJESMI'

Pogledajte emotivnu objavu Navaljnog posvećenu supruzi dva dana prije smrti

FILE PHOTO: Russian protest leader Alexei Navalny addresses his supporters after arriving from Kirov at a railway station in Moscow
Foto: GRIGORY DUKOR/REUTERS
1/4
16.02.2024.
u 14:49

Njegove pristaše oprostile su se od njega u komentarima ispod te objave, a neki su napisali i kako još uvijek ne mogu vjerovati da je Navaljni preminuo

Posljednja objava Alekseja Navaljnog, glavnog kritičara Vladimira Putina čija je smrt potresla svijet, bila je posvećena upravo njegovoj supruzi. Navaljni se, podsjetimo, nalazio u zatvoru posljednje tri godine na samom sjeveru Rusije, a ruske zatvorske vlasti potvrdile su njegovu smrt, navodeći da se srušio tijekom jutarnje šetnje. 

Brojne su reakcije osvanule na njegovu smrt, između ostalog i ispod njegove posljednje objave na Instagramu koju je objavio na Valentinovo, dva dana prije smrti. Na njoj je Navaljni sa svojom suprugom Julijom Navaljnajom.

- Dušo, imamo sve kao u pjesmi: gradove između nas, svjetla aerodromske piste, plave mećave i tisuće kilometara. Ali osjećam da si kraj mene svake sekunde, i volim te sve više i više - pisalo je ispod objave. 

Njegove pristaše oprostile su se od njega u komentarima ispod te objave, a neki su napisali i kako još uvijek ne mogu vjerovati da je Navaljni preminuo.

POVEZANI ČLANCI:

- Ova zemlja i ovaj narod te ne zaslužuju. Počivaj u miru - poručili su mu.

>> FOTO Preminuo glavni kritičar Vladimira Putina

FILE PHOTO: Russian protest leader Alexei Navalny addresses his supporters after arriving from Kirov at a railway station in Moscow
1/11
Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Sidewinder
Sidewinder
15:20 16.02.2024.

Nije se predao niti nakon što su ga otrovali Novičokom i nije ga bilo strah Putinovog zatvora. Svaka čast tom hrabrom čovijeku.

Avatar krkcro
krkcro
21:42 16.02.2024.

Bjeda

Avatar TheJack
TheJack
21:01 16.02.2024.

Nisam znao da na Dalekom Sjeveru internet funkcionira i to u zatvoru. Ako je tocno to sto se pise o objavi dva dana prije smrti, onda je on bio vrlo privilegiran zatvorenik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije