Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
virovitica

Održan kolegij ravnatelja osnovnih i srednjih škola

ravnatelji, Virovitica, škole (1)
Maja Šantoši
12.10.2012.
u 21:20

Razlog sastanka je bila izmjena statuta rada, prijevoz učenika od kuće do škole te je bilo riječi o financijskom planu za slijedeću kalendarsku godinu

VIROVITICA - Danas je u Virovitici održan kolegij ravnatelja osnovnih i srednjih škola Virovitičko-podravske županije. Razlog sastanka je bila izmjena statuta rada, prijevoz učenika od kuće do škole te je bilo riječi o financijskom planu za slijedeću kalendarsku godinu. Ono što su učitelji i profesori dogovorili uz redovne točke dnevnog reda je posjet kazalištu te završne pripreme za natjecanje iz domaćinstva 2012/2013. Bilo je riječi i o nadopuni kriterija za izbor najboljeg učenika. Vesna Šerepac, koja je pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Virovitičko-podravske županije je prisutnim ravnateljima zadala i domaću zadaću, darujući ih knjigom namijenjenom za stručno usavršavanje odgojno obrazovnih djelatnika, kako bi što bolje i uspješnije nastavili obavljati svoj posao.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije