Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAV U MODERNO DOBA

U čudu gledao koga je djevojka dovela na večeru, pobjegao kada je vidio račun

Romantična večera - ilustracija
Foto: Pixabay
1/2
20.10.2020.
u 19:21

Njih dvoje su se kasnije ipak dogovorili da on plati svoj dio računa, dok su ostalo platili oni kojI su to i naručili.

Darežljivost je za neke vrlo važna kvaliteta kad je riječ o ljubavnom partneru. Međutim, kako ne bi sve ostalo na riječima to je odlučila testirati neimenovana Kineskinja koja se pojavila na spoju na slijepo s 23 svojih članova obitelji kako bi provjerila koliko je mladić uistinu darežljiv. Malo je za reći kako ta ideja nije prošla dobro. 

Romantičan spoj na slijepo se pretvorio u feštu, a 29-godišnji Liu pobjegao je iz restorana nakon što je vidio račun koji je iznosio nevjerojatnih 19 045,98 kuna. Prema pisanju kineskih medija, spoj na slijepo dogovorila je majka 29-godišnjaka koja se zabrinula za njega jer je on bio sam već neko vrijeme. Prije nego što su se našli, Liu se ponudio platiti im večeru misleći kako će biti samo njih dvoje. 

Međutim, neugodno se iznenadio kad je vidio da ona stiže u restoran s čak 23 članova svoje obitelji bez da je prethodno bio upozoren na to. 

Kineskinja je kazala kasnije medijima kako je željela testirati je li njezin potencijalni dečko dovoljno darežljiv da plati večeru za 25 ljudi. Nakon večere ona i njezina obitelj šokirano su shvatili kako je 29-godišnjak pobjegao vidjevši račun koji su onda oni platili. 

Njih dvoje su se kasnije ipak dogovorili da on plati svoj dio računa, dok su ostalo platili oni kojI su to i naručili. 

Priča je izazvala čitavu lavinu reakciju na kineskim društvenim mrežama, prenosi Daily Mail. 

- Muškarac bi trebao platiti iz pristojnosti, ali dovući 23 ljudi je neprihvatljivo - smatra jedan od komentatora. 

- Ako se sviđaju jedan drugome nakon spoja, onda bi muškarac trebao platiti. Ako ne, onda pola-pola - tvrdi drugi od komentatora. 

- Inače, žena dođe na spoj s jednom ili dvije prijateljice u slučaju da bude neugodno. Mi kao džentlmeni trebali bi to platiti. Ali ako ona dođe sa sedmero ili osmero ljudi, onda se trebaš pokupiti. U tom slučaju nije iskrena - stoji u jednom od komentara. 


 

Ključne riječi

Komentara 6

A7
A7ibaba
20:21 20.10.2020.

Opet blentave price. Tako i ja mogu pisati za vecernji. U jednom kineskom gradu , par se dogovorio otici na izlet. Isli su u pecinu u blizini grada Xia Xun . Mladica je ugrizao sismis, a ostalo je povijest

TO
tomislav10
21:00 20.10.2020.

Njoj je darežljivost vrlo bitna u životu. Ili joj je bitno spuštati potencijalnom partneru. Bolesno u svakom slučaju.

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
19:37 20.10.2020.

19 045,98 kuna, 25 ljudi?! Pa to je na Hvaru ili u Dubrovniku za najviše četvero!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije