Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ajoj...

'Zaljubila sam se u svoju najbolju prijateljicu iako smo obje udane za muškarce'

Shutterstock
14.10.2020.
u 20:00

Trenutno nisu sretne, ali trude se popraviti cijelu situaciju.

"Prijateljica sam već godinu dana s jednom ženom. Početkom karantene bila sam jako loše raspoložena, a ona mi je puno pomogla. Cijela ta situacija nas je zbližila, a nedavno sam shvatila da osjećam puno više prema njoj nego što je uobičajeno za prijateljice. Priznala mi je da osjeća isto.", počela je svoju ispovijest anonimna žena. 

U pismu koje je poslala psihoterapeutkinji Pameli Stephenson Connolly, otkrila je da su obje u braku s muškarcima te da imaju djecu. Ona je u kasnim četrdesetima, dok je prijateljica nekoliko godina starija. 

Najstariji par na svijetu 😍 Ona ima 104, on 110 godina, a prije 80 godina njihove obitelji nisu podržale vjenčanje!

"Volimo svoje muževe, ono što osjećamo jedna prema drugoj nije promijenilo tu činjenicu, i ne pomišljamo na to da ih ostavimo. Radije se koncentriramo na naše prijateljstvo, ali zanima me, jesmo li naivne ako mislimo da nećemo jedna drugu uništiti ovakvim ponašanjem?"

Psihoterapeutkinja koja odgovara putem portala The Guardian, rekla joj je da svaka osoba može proći kroz preispitivanje vlastite seksualnosti tijekom života. "Ponekad to izađe na dobro, ponekad ne. Ako su vaši osjećaji zaista jaki, vrijeme će pokazati svoje. Do tada, razmislite dobro o cijeloj situaciji i pitajte se što vas zapravo privlači jednu kod druge. Možda je do svega došlo samo zato jer vam je prijateljica bila velika podrška, pa ste se jako vezali za nju i njezinu prisutnost."

U liberalnoj Njemačkoj 'prijateljstvo s povlasticama' prihvatljivo je:

1/1
Ključne riječi

Komentara 2

PO
Pobijedilismo45"
20:27 14.10.2020.

Ja sam bio zaljubljen u svoju najbolju prijateljicu

ZA
zadar1
20:39 14.10.2020.

onda u četvero lipo i svi sretni😀😀😀

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije