Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nemar u plivi

Od početka godine nisu primijetili da im fali alat od 300.000 kuna

Pliva
Foto: Tatjana Tadić/PIXSELL
04.12.2013.
u 12:22

Od posljednje inventure u Plivinu pogonu na Črnomercu u siječnju nisu uočili da im nedostaje skupocjeni platinasti alat. To govori da ga ove godine nisu ni koristili

Kako im je nestao alat napravljen od platine vrijedan oko 300.000 kuna u Plivi nisu primijetili gotovo 11 mjeseci, odnosno od posljednje inventure.

Krađu iz njihova pogona za procjenu kvalitete proizvoda u Prilazu baruna Filipovića na zagrebačkom Črnomercu policiji su prijavili tek ovog ponedjeljka, a kako im u skladištu nedostaje skupocjeni alat uočili su tek kada su krenuli u novu inventuru, iz čega proizlazi da navedeni alat nisu uopće koristili ove godine.

Zagrebačka policija izvjestila je kako se krađa dogodila između 1. siječnja i 22. studenog ove godine.

Ključne riječi

Komentara 4

BA
BARUH
13:10 04.12.2013.

Pa šta je tu neobično? Iz hrvatskih se silosa ukrade na stotine vagona žita, pa nitko do danas nije saznao gdje je nestalo, a vi novinari pravite halabuku oko nekog platinastog alata koji se možda mogao iznositi u džepovima. Lopoviovi ostaju lopovi i kad lopovski režim prođe: "Jednom lopov vazda lopov"

LI
liliZG
14:45 04.12.2013.

možda ga odlučio sam koristiti kad je vidio da ga u plivi nitko ne koristi...

JI
jo i (66)
16:01 04.12.2013.

.... vec sam isto napisao i u komentaru za ''kradju'' od male Nore ! .... lakse je krasti nego posteno raditi ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije