Naslovnica Vijesti Svijet

Objavljena snimka napada: Šakom udario studenticu (18) jer 'nije bila zainteresirana'

Objavili smo ovu šokantnu snimku u nadi da će nam pomoći identificirati odgovorne za ovaj kukavički napad - objavila je policija i pozvala svjedoke da identificiraju napadače.
20. srpnja 2019. u 22:46 21 komentara 23120 prikaza
Foto: Screenshot

Studentica Gabrielle Walsh dobila je nedavno udarac u oko zbog čega je pala i onesvijestila se. Incident se dogodio nakon što se iz noćnog izlaska vraćala kući u Manchesteru zajedno s prijateljem. 

Onesvijestila se od udarca Studentica (18) napadnuta jer je muškarcu rekla da 'nije zainteresirana'

Skupina muškaraca počela je dobacivati Gabrielli na što je ona rekla: 'Žao mi je, nisam zainteresirana'. Muškarci su se potom okomili na njenog prijatelja Kylea te su ih nastavili maltretirati. 

- Rekla sam Kyleu da ih pusti, da idemo dalje i onda me jedan od njih udario i onesvijestila sam se. Kada sam došla k sebi, njih trojica napadala su mojeg prijatelja - rekla je Gabrielle.

Policija je sada objavila snimku incidenta te je u potrazi za napadačima. Na snimci se vidi kako jedan od napadača udara Kylea i Gabrielle koja odmah pada na pod. Ubrzo muškarac zadaje još jedan udarac Kyleu koji također ostaje bez svijesti i pada na pod. 

- Objavili smo ovu šokantnu snimku u nadi da će nam pomoći identificirati odgovorne za ovaj kukavički napad - objavila je policija i pozvala svjedoke da identificiraju napadače.

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
 • DanielC:

  Inženjer ili doktor?

 • Avatar Torento
  Torento:

  Ovo je već drugi članak u VL o istom događaju, ali je sada "slučajno" maknut detalj da je napadać tamnijeg tena.

 • prajdali100:

  Odvratne kukavice.