Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABRINULI SE

Obitelj pronašla rođakinju koja je sletjela s ceste nakon božićnog okupljanja, spasila je jedna stvar

Zbog loše prodaje iPhone-a tržišna vrijednost Apple-a smanjila se za 55 milijardi dolara
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/2
28.12.2022.
u 10:19

Nakon što su rođaci uočili vozilo u grmlju, pozvali su hitnu pomoć. Hitna pomoć je reagirala i uspjela doći do automobila okrenutog na bok

Žena koja je nestala nakon što je napustila božićno okupljanje s obitelji locirana je više od 60 metara ispod autoceste 18 u planinskom području sjeverno od San Bernardina, a rođaci su je otkrili zahvaljujući opciji Find My iPhone, rekli su vatrogasci. Vjeruje se da je neidentificirana žena sletjela s autoceste tijekom noći nakon što je napustila božićno okupljanje svoje obitelji. Za nesreću se satima nije znalo jer je žena u olupini automobila bila izvan vidokruga vozača na autocesti.

U ponedjeljak su pripadnici vatrogasne službe okruga San Bernardino objavili na Facebooku da se njezina obitelj zabrinula kad sljedećeg jutra nisu mogli s njom stupiti u kontakt.

Rođaci su aktivirali opciju Find My iPhone kako bi je pronašli, što ih je na kraju odvelo do autoceste 18 u blizini zajednice North Park kod San Bernardina, rekli su vatrogasci.

Nakon što su rođaci uočili vozilo u grmlju, pozvali su hitnu pomoć. Hitna pomoć je reagirala i uspjela doći do automobila okrenutog na bok.

Vatrogasci su ženu koja je zadobila teške ozljede podigli do ceste, odakle ju je hitna pomoć odvezla u obližnji traumatološki centar.

>> VIDEO Putin uzvraća udarac: Zabranio izvoz ruske nafte zemljama koje su uvele ograničenje cijena

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije