Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izvještavanje na prosvjedu

Zbog ismijavanja na društvenim mrežama zatražila stručnu pomoć

Foto: Youtube Screenshot
14.12.2018.
u 12:16

'Taj je izvještaj kompletno nenovinarski, neprofesionalan i lažan. Ne opravdavam nikakvo nasilje, ali Barbara je žrtva partijskog zapošljavanja'

Nakon što je beogradska novinarka Barbara Životić doživjela ismijavanje u mnogim medijima nakon pristranog izvještavanja s prosvjeda u Beogradu protiv Vučića i njegove Vlade, sada je zatražila i stručnu pomoć.

Mlada novinarka (22) nije se mogla nositi s ismijavanjem na društvenim mrežama iako joj je podršku pružio i predsjednik Aleksandar Vučić koji je za nju zatražio i zaštitu jer su joj navodno počeli i prijetiti.

Budući da je ovaj slučaj izvještavanja aktualna tema u Srbiji, u jutarnjem programu TV Prva gostovao je novinar Srđan Škoro koji je komentirao cijeli slučaj, no glavna urednica Studija B, Ivana Vučićević, nije se složila s njegovim tvrdnjama, prenosi Blic.

Vučićević je rekla kako je Barbara Životić studentica koja ima samo 22 godine, a kako je nakon tog izvještavanja pretrpjela ismijavanje i uvrede preko društvenih mreža te smatra da je nad novinarkom počinjeno teško nasilje. Novinar Škoro nije se složio s ovom izjavom jer je, kako je rekao, počinjeno jedino nasilje nad istinom.

"Taj je izvještaj kompletno nenovinarski, neprofesionalan i lažan. Ne opravdavam nikakvo nasilje, ali Barbara je žrtva partijskog zapošljavanja".

>> Pogledajte video i doznajte koja su to mjesta koja baš nitko ne smije vidjeti preko Google Mapsa

Ključne riječi

Komentara 17

Avatar antoinette
antoinette
12:32 14.12.2018.

Zar mi nemamo dovoljno svojih pristranih novinarki i novinara pa moramo citati o stranima?

Avatar StevoHorvat
StevoHorvat
12:49 14.12.2018.

Stručna pomoć joj nije trebala kada se zapošljavala oralnim intervjuom.

Avatar Croat
Croat
12:42 14.12.2018.

svojih? koji su to nasi novinari? ne mislis valjda na ove u vecernjem yu ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije