Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tomislav Nikolić:

'Njemačkoj ne vrijedi ucjenjivati nas da režemo vene'

Tomislav Nikolić
Reuters/PIXSELL
17.05.2013.
u 15:59

– Kada bi Srbija živjela razmišljajući o tome što će napraviti Njemačka, ne bi mogla krenuti naprijed – kazao je Nikolić.

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić slikovito je u intervjuu na TV Prvoj opisao kako neće pristati na njemačke ucjene da priznaju Kosovo, piše B92.

– Njemačka bi trebala shvatiti da ne vrijedi ucjenama nas natjerati da sami sebi režemo vene ili da izvršimo samoubojstvo. Kosovo i Metohiju ne damo – rekao je Nikolić i dodao da bi njemački parlament Bundestag trebao razmisliti kakvu bi odluku donio da nije riječ o Srbiji nego o Njemačkoj.

– Kada bi Srbija živjela razmišljajući o tome što će napraviti Njemačka, ne bi mogla krenuti naprijed – kazao je Nikolić na pitanje o dolasku šefa njemačke diplomacije u Beograd i o tome što će poduzeti državni vrh ako Srbija ne dobije datum početka pregovora za ulazak u EU.

>>Rat voždova: Nikolić i Vučić sada su najveći srpski izdajnici

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije