Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CRES

Nijemcu oduzete tri školjke periske

školjke
Goran Stanzl/PIXSELL
13.08.2014.
u 10:14

Periske su zakonom zaštićene školjke čije je vađenje zabranjeno

Sinoć oko 19.30 sati u Cresu policajac koji nije bio u službi uočio je nepoznatog muškarca s nekoliko komada školjki periski, zakonom zaštićenih školjki čije je vađenje zabranjeno. Pozvao je kolege koji su ustvrdili da se radi o 33-godišnjem Nijemcu, turistu na Cresu.

Oduzete su mu tri periske dužine 30 centimetara, a zbog prekršaja iz Zakona o prirodi protiv njega je podnijet optužni prijedlog mjerodavnom prekršajnom sudu.

>> Šveđani uhvaćeni u lovu na zaštićene plemenite periske

>> Talijan pokušao prokrijumčariti 24 zaštićene školjke periske

Komentara 10

Avatar gusjenica
gusjenica
13:45 13.08.2014.

Ovaj ilustrator Goran nije bio u stanju pronaći na internetu fotografiju periske. Što je on uopće u mogućnosti pronaći ??

BA
bajo2
16:32 13.08.2014.

ako su ono periske gore,onda su me periske sirove sa limunom natjerale na wc!

OD
otac_domovine
15:37 13.08.2014.

Bravo policajcu, treba ga nagraditi za primjer durgima. Nijemcima ne bi nikad palo na pamet ići u krivolov u Njemačkoj jer su tamo kazne drakonske. A svi koji podržavaju ovakva izlovljavanja su i sami lopovi. Na žalost i sam ih puno poznajem. Zato i živimo kako živimo jer nas je većina lopova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije