Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU SE NADALI

Netko im je krao stvari ispred ulaza u stan, kamera je otkrila nevjerojatnog počinitelja

krađa
Foto: Twitter
1/4
05.03.2023.
u 16:24

– Pomislili smo da je mačka koja je spavala redovito ispred naših vrata, no onda sam se pitao kako bi takva mala mačka mogla odvući otirač i to kroz rešetke od vrata – ispričao je Senthil Nathan.

Indijac Senthil Nathan iz grada Chennaija nikako nije mogao shvatiti tko mu krade potpuno nevažne stvari ispred ulaznih vrata pa je odlučio postaviti nadzornu kameru. Naime, redovito su mu nestajali otirači, krpe za brisanje i slične sitnice koje, mislio je Senthil, nitko ne bi ukrao, no ipak su bile na meti kradljivaca.

On i supruga živjeli su u stanu u prizemlju pa su ispred ulaznih vrata stana bila postavljena željezna vrata s rešetkama.

– Pomislili smo da je mačka koja je spavala redovito ispred naših vrata, no onda sam se pitao kako bi takva mala mačka mogla odvući otirač i to kroz rešetke od vrata – ispričao je on.

No, onda mu je prekipjelo i odlučio je postaviti kameru iznad ulaznih vrata stana. Nekoliko dana nakon postavljanja, ponovno je nestao otirač, a kada su supruga i on pogledali video, ostali su iznenađeni. Na kameri su u 2.16 sati u noći ugledali psa koji im je očito cijelo vrijeme krao otirače. Senthil je ovo iskustvo podijelio na Twitteru gdje je njegova objava brzo postala hit.

Članak je izvorno objavljen u ožujku 2018. godine

VIDEO Sve o skupocjenom Mercedesu koji je ukraden umirovljeniku: Vrijedi od 200 do 300 tisuća eura

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije