Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREUZEO DUŽNOST

Nekoliko sati nakon primopredaje, Puljak se pohvalio: Pogled s prozora na novom poslu

Split: Ivica Puljak preuzeo dužnost rgadonačelnika od Andre Krstulovića Opare
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
07.06.2021.
u 19:51

Posla se primio već prvog dana u svom uredu gradonačelnika, no prvo se pohvalio pogledom na Split

Ivica Puljak u ponedjeljak je službeno preuzeo dužnost gradonačelnika Splita od Andre Krstulovića Opare. Svečanost se održala u 11 sati, a samo nekoliko sati nakon pohvalio se pogledom na grad iz novog ureda. 

- Ja sam, inače, najveći optimist u Hrvatskoj, imam dva metra i sto kila. Hvala vam što ste bili dio primopredaje vlasti i hvala vama, gradonačelniče, na korektnom odnosu ovih dana, kazao je Puljak na primopredaji te nadodao kako ne očekuje nikakve kosture iz ormara. 

Posla se primio već prvog dana u svom uredu gradonačelnika, no prvo se pohvalio pogledom na Split kojeg će svakoga dana iduće četiri godine gledati iz svog ureda. 

- Pogled s prozora na novom poslu, kazao je Puljak uz smiješak, a fotografija je uz poruke podrške u samo sat vremena skupila preko tisuću lajkova. 

Komentara 3

HI
HiroGlifi
20:05 07.06.2021.

Lijepo je znati da osuđena zločinačka organizacija više nema šape na gradskom proračunu. Sretno gradonačelniče!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije