Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koji šaljivdžija

Nećete vjerovati što je Kerry poklonio Lavrovu!

John Kerry
Foto: YouTube/RT screenshot
1/2
13.01.2014.
u 13:37

Američki državni tajnik na stol je stavio kartonsku kutiju iz koje je izvukao dva ogromna krumpira za ruskog kolegu. Nasmijalo je to sve prisutne

Darovi u diplomaciji nisu neuobičajena stvar, no da formalne situacije ne budu baš uvijek jako uštogljene danas se u Parizu pobrinuo američki državni tajnik John Kerry. On je na susretu američkog i ruskog tima uoči pregovora ''Ženeva II'' izvukao nenadani adut iz rukava.

Kerry je na stol stavio kartonsku kutiju iz koje je izvukao dva golema krumpira. Nasmijalo je to sve prisutne za stolom, uključujući i šefa ruske diplomacije Sergeja Lavrova kojemu je dar bio namijenjen. Kerry je poslije objasnio da je povod bilo divljenje prema posebnoj sorti krumpira iz Idaha koju je Lavrov iskazao tijekom njihova zadnjeg susreta. Lavrov je priznao da ga je poklon oduševio.

>>John Kerry: Obama ga vidi kao svoga nasljednika

Komentara 6

DA
davos24
13:53 13.01.2014.

Kerry je najbolji US političar u zadnjih 30, 40 godina i cudo je kako to Amerikanci na izborima nisu prepoznali, oni su izabrali radje onog kauboja.

Avatar DonLon
DonLon
14:00 13.01.2014.

Ja jako cijenim Kerry-a, ali mislim kako on naprosto, nema "ono nesto" da vbude kandidat za predsjednika.

JA
JASTREBAC
14:23 13.01.2014.

Ovo bi bio jako duhovit potez samo ako bi gospodoin Keri uzvratni poklon, recimo "bele bubrege" nekog sibirskog vepra, primio sa simpatičnim osmehom. Ovako, imam utisak da se ne radi o humoru već o cinizmu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije