Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Indija

Nazvala sina Uber nakon što ga je rodila u taksiju

Uber
Foto: Ilustracija: DPA/PIXSELL
13.12.2015.
u 15:09

Kazala je da su u taksiju bile još dvije žene s kojima je dijelila vožnju te da su na putu prema bolnici morali stati jer se beba požurila.

Jedna Indijka nazvala je svog sina Uber prema taksi prijevozniku u čijem je vozilu rođen na putu do bolnice u New Delhiju, javljaju indijski mediji.

Žena je zatražila uslugu Ubera nakon neupješnih poziva upućenih hitnoj pomoći.  Kazala je da su u taksiju bile još dvije žene s kojima je dijelila vožnju te da su na putu prema bolnici morali stati jer se beba požurila.

Vozač joj je pomogao da se porodi.

 "Našalio sam se da se povećao broj putnika u mom automobilu. Svi su se smiješili osim žene koja je bila u bolovima... pa sam ponovno upalio auto i požurio prema bolnici", rekao je vozač Shahnawaz Khan.   

Ponosna majka izjavila je da će nazvati sina Uber. 

>> Francuski sud potvrdio kaznu Uberu zbog obmanjujućih oglasa

Komentara 3

DA
dangebandi
15:48 13.12.2015.

Dobro da joj nije došo "radio taxi"

DU
Deleted user
16:38 13.12.2015.

da je to uradila u mom autu decka bi nazvala Ford ako je curica Fiesta :)

CU
cungalunga
17:38 13.12.2015.

Hahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije