Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUTINOV KRITIČAR

Navaljni se javio nakon štrajka glađu: Izgledam kao jezivi kostur

Russian opposition leader Alexei Navalny is seen on screens via video link before a court hearing in Moscow
Foto: Babushkinsky District Court of M/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/4
30.04.2021.
u 13:43

Žustri kritičar Putinove vlade štrajkao je glađu 24 dana te odustao nakon što je dobio svu zdravstvenu skrb koja mu je bila potrebna

Prvi put nakon što je 24 dana štrajkao glađu, Putinov kritičar Aleksej Navaljni pojavio se u javnosti putem video linka iz zatvora. Zadnji put kada je imao tako malo kilograma je bilo u sedmom razredu osnovne, kazao je, a pozdravio je i svoju ženu Juliju. 

- Želim reći, dragi sude, da je vaš kralj gol. Potrošili smo milijarde rubalja, a naša zemlja je sve siromašnija, pa ne iznenađuje što ekonomisti pišu pisma i govore da se posljednjih nekoliko godina može nazvati izgubljenim desetljećem. Dvadeset godina nekompetentnog vladanja dovelo je do toga da kruna  polako pada s njegove (Putinove) glave, a laži se prenose preko televizije, započeo je u svom govoru. 

Žustri kritičar Putinove vlade štrajkao je glađu 24 dana te odustao nakon što je dobio svu zdravstvenu skrb koja mu je bila potrebna.

 

- Juliaša, ako me vidiš, molim te ustani na trenutak. Vidim te, nosiš masku, razveselio se Navaljni kada ju je vidio. 

Yulia Navalnaya, wife of Russian opposition leader Alexei Navalny, attends a court hearing in Moscow Yulia Navalnaya, wife of Russian opposition figure Alexei Navalny, is seen in a courtroom before a hearing to consider an appeal against an earlier court decision that found Navalny guilty of slandering a Russian World War Two veteran, in Moscow, Russia April 29, 2021, in this still image taken from video. Press Service of Babushkinsky District Court of Moscow/Handout via REUTERS ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE HAS BEEN SUPPLIED BY A THIRD PARTY. NO RESALES. NO ARCHIVES. MANDATORY CREDIT. THIS PICTURE WAS PROCESSED BY REUTERS TO ENHANCE QUALITY. AN UNPROCESSED VERSION HAS BEEN PROVIDED SEPARATELY. BABUSHKINSKY DISTRICT COURT OF M
Foto: Babushkinsky District Court of M/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

- Jučer su me odveli do kupke kako bih se obrijao. Vidio sam se u ogledalu i izgledam kao jezivi kostur, zadnji put kada sam imao 70 kilograma je bio u sedmom razredu osnovne škole. Izgledam puno gore kada se skinem, kazao je.

Ruska vlada govori da je dobivao jednaki medicinski tretman kao i ostali zatvorenici. 

 

Komentara 6

Avatar Futuregzaktni
Futuregzaktni
13:57 30.04.2021.

Pa da, jako mu je lose u zatvoru, video veza i jos s.re protiv Putina..... pitam se, dali se zatvorenici iz Guntanama i ostalih Amerckih kazamata mogu javljati rodbini i prijateljima putem video veze.... molim odgovor.

DU
Deleted user
14:16 30.04.2021.

Bemti bu..lu, da su njega Rusi slušali sad bi ko Libijci jedni druge po Rusiji ubijali. Zapad je odlično krenuo kad je surađivao sa Rusijom, Afganistan bi bio danas oaza mira, ali kada je netko sa zapada, umjesto suradnje, krenuo nadmudrivati Ruse, bili su gladni, uništeni ekonomski kupovali ih jeftino, pojavio se Putin i istom zapadnom taktikom parirao zapadu i pobijedio, za sada. Ne navijam za istok , jer mi smo na zapadu, ali to je istina.

PL
@ploto@
09:09 01.05.2021.

Umjesto da se piše o jako lošem stanju Juliana Assange-a koji je stvarni heroj I to na svjetskoj razini jer j izložio svoj život u korist slobode cijelog čovječanstva,stalno se piše o Navalnom,koji je obični pijun lihvarske kabala u pokušajuu destabilizacije Rusije,što je uzaludan pokušaj.Zapad radi prihvaća kriminalce I teroriste kad žele naštetiti Rusiji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije