Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pleternica

Napao ga na ulici i više puta udario nepoznatim predmetom

Pleternica - Turistička patrola Grad Pleternica.
Ivica Galovic/PIXSELL
25.05.2021.
u 09:24

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz posebno izvješće kao dopunu kaznene prijave, predan pritvorskom nadzorniku.

Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Pleternice kojeg se sumnjiči da je počinio kaznena djela prijetnje, teške tjelesne ozljede u pokušaju i oštećenja tuđe stvari.

Kako se navodi u priopćenju Policijske uprave požeško-slavonske, osumnjičeni je navedeni je u petak, 21. svibnja oko dva sata ujutro u Ulici bana Josipa Jelačića u Pleternici tjelesno napao i s nepoznatim predmetom više puta udario 46-godišnjeg muškarca te mu prijetio. Tom prilikom 46-godišnjak je lakše ozlijeđen. Također je utvrđeno da je 48-godišnjak u Ulici fra Kaje Adžića u Pleternici oštetio osobni automobil u vlasništvu 46-godišnjaka te sve četiri gume na navedenom vozilu.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz posebno izvješće kao dopunu kaznene prijave, predan pritvorskom nadzorniku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije