Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Nakon 2 godine doznao da netko koristi njegov Netflix: Daj plati taj račun, škrtico!

Iznenađeni muškarac joj je odmah dao do znanja da će odmah promijeniti pristupne podatke, a ona ga je nazvala "škrticom"
05. siječnja 2019. u 07:50 1 komentara 1837 prikaza
Netflix
Foto: Shutterstock

Jedan je  muškarac ostao popriolično iznenađen kada je dobio poruku na WhatsAppu od nepoznate osobe koja je zatražila od njega da plati račun za Netflix. 

Korisnik Reddita, Britanac nadimka The_Duff, na toj je društvenoj mreži podijelio screenshotove poruka od osobe čiji broj nije prepoznao, a u porukama ga je zatražila da "odmah večeras" plati račun za produženje korištenja Netflixa.

 | Autor : Reddit Foto: Reddit

Kada je upitao tko je to tko mu šalje poruke, osoba se predstavila i bila je to prijateljica njegove bivše djevojke, koja joj je dala njegove podatke za login u Netflix. I bez imalo zadrške zatražila muškarca da "već večeras" plati račun kako bi mogla nastaviti gledati Netflix uz njegove podatke. 

Iznenađeni muškarac joj je odmah dao do znanja da će odmah promijenitii pristupne podatke, a ona ga je nazvala "škrticom". Jasno joj je odgovorio da je očigledno tko je škrtica u ovoj priči i poručio joj da sama plati članstvo jer preko njegovog računa to više neće moći. 

Pogledajte i video Krenuli šetati pse pa ih umalo ozlijedio vatromet

PoKRENI
PONOSNO VOLONTIRAMO
Korporativnim volontiranjem do boljih promjena u društvu