Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Najbolji diplomski rad iz odnosa s javnošću obranjen na Fakultetu političkih znanosti

Jako sam sretna i zahvalna HUOJ-u koji je prepoznao kvalitetu rada, rekla je dobitnica
12. studenoga 2018. u 22:02 6 komentara 607 prikaza
Foto: Facebook

Na 5. studentskoj konferenciji Hrvatske udruge za odnose s javnošću, koja je održana u Zagrebu, stručni žiri te profesionalne hrvatske asocijacije stručnjaka za odnose s javnošću dodijelio je nagrade "Mlada nada", koje se dodijeljuju najboljim studentskim ostvarenjima iz odnosa s javnošću. 

Najboljim diplomskom radom s područja odnosa s javnošću proglašen je rad Petre Sedlanić, koji je u rujnu obranjen na Fakultetu politickih znanosti Sveučilišta u Zagrebu. Tema rada je "Osobno brendiranje vrhunskih kuhara u Hrvatskoj", a izrađen je pod mentorstvom izv.prof.dr.sc. Bože Skoke. Među mnoštvom prijava sa svih hrvatskih sveučilišta te privatnih visokoškolskih institucija iz cijele Hrvatske rad kolegice Sedlanić dobio je najviše bodova ocjenjivačkog odbora zbog originalnosti teme, znanstvene metodologije koja je korištena i kvalitetnog teorijskog pristupa, ali i doprinosa proučavanju fenomena osobnog brendiranja, osobito na području sve te popularnije profesije. 

"Jako sam sretna i zahvalna HUOJ-u koji je prepoznao kvalitetu rada, kao i ekipi vrhunskih kuhara, koje sam intervjuirala i čija sam nastojanja i uspjehe analizirala u svojem radu. Također sam zahvalna svome mentoru profesoru Skoki, koji me je vodio kroz pisanje ovog rada te svojim zanimljivim predavanjima s područja brendiranja i upravljanja identitetom i imidžom utjecao na odabir teme. 
Ako je ovo govor za moj mali diplomski Oscar, onda ću dodati i da kao temu za diplomski treba odabrati ono što nas stvarno zanima i zabavlja. Ja sam uživala pišući ovaj diplomski rad, čak i onda kad je postalo teško. Zato poručujem kolegama da šire vidike, budu fokusirani i daju sve od sebe jer nijedan trud ne ostaje ne zamijećen, prije ili poslije..." - poručila je dobitnica tog prestižnog priznanja, koja odnedavno nosi titulu magistrice ove popularne struke. 

 

Odlična metoda
Napravite sami sredstvo za čišćenje staklenih vrata pećnice i olakšajte si posao
re
SPOJ TRENDOVA I TRADICIJE
Isprobaj pet outfita koji su inspirirani kućnim glamurom
  • ing-12345:

    Fakultet političkih nauka kao i Filozofski fakultet treba ukinuti osim dijela koja gdje se studiraju strani jezici. Na tim fakultetima se školuju studenti za zanimanja koja nikome ne trebaju a to plaćamo svi mi porezni obveznici u Hrvatskoj. Sav taj ... prikaži još!aj novac treba preusmjeriti u zdravstvo.

  • Matrix5:

    Bravo Petra i sada pravac Europa svijet svi te čekaju s nestrpljenjem

  • campa:

    Još je samo potrebno da se učlani u HDZ i gdje joj je kraj.Ili to ili Irska.