Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mlada nada
Povratak na članak

Najbolji diplomski rad iz odnosa s javnošću obranjen na Fakultetu političkih znanosti

Jako sam sretna i zahvalna HUOJ-u koji je prepoznao kvalitetu rada, rekla je dobitnica

Komentari 6

I1
ing-12345
06:27 13.11.2018.

Fakultet političkih nauka kao i Filozofski fakultet treba ukinuti osim dijela koja gdje se studiraju strani jezici. Na tim fakultetima se školuju studenti za zanimanja koja nikome ne trebaju a to plaćamo svi mi porezni obveznici u Hrvatskoj. Sav tajaj novac treba preusmjeriti u zdravstvo.

VL
MA
Matrix5
22:48 12.11.2018.

Bravo Petra i sada pravac Europa svijet svi te čekaju s nestrpljenjem

VL
CA
campa
08:28 13.11.2018.

Još je samo potrebno da se učlani u HDZ i gdje joj je kraj.Ili to ili Irska.

VL
Avatar rubinet
rubinet
12:12 13.11.2018.

crveni inkubator

VL
RI
rimac444
22:25 12.11.2018.

Čija je to nada, tko je podupire, tko je pisao taj diplomski rad ? Koliko ima kod nas lažnih diplomanata, magistara, doktora ? Sve to treba revidirati i potvrditi sve titule potvrđene radom, u životu, znanstvenim aktivnostima.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:23 13.11.2018.

i već je čeka radno mjesto u irskoj!!! hura, super, najbolji fakultet, on je generator znanja i rasta hrvatske!!! bez ovakvih studenata sa ovog fakulteta nema nam budućnosti, oni su naša zadnja nada!!! šteta cure, al generalno ovaj fakultet je zadnja ustanova u visokoškolskom sustavu koju država treba financirati. totalno nepotrebni kadrovi se štancaju, koje ama baš nitko u realnom sektoru ne treba. svi oni se tamo školuju da bi se negdje uhljebili u javnom sektoru, i to samo tamo gdje nema nikakvog stvaranja nove vrijednosti, već prodavanja magle, pr i slične stvari. države treba ukinuti sva plaćanja ovakvih 'studija', tko voli nek izvoli o svom trošku studirati ovo. država treba plaćati studij isključivo deficitarnih struka u punom iznosu, najboljima sve, a svima ostalima pola ili manje. imamo desetke sveučilišta i veleučilišta, a to ukupno znanje je prejadno, nemamo stručnjaka u cijeloj zemlji dovoljno za jedno normalno sveučilište, a kamoli desetke. svaka općina bi neki fakultet. super, nek ga plaćaju sami! tko su predavači? ljudi koji nisu mogli se zaposliti nigdje. riješili smo problem velike nezaposlenosti visokoškolovanih tako da smo otvorili fakultete po pušča bistrama i sličnim 'selima', oprostite mi vi iz bistre. rezultat? tisuće mladih sa diplomama sa fakulteta koje tržište ne treba. i sami se licemjerno pitaju za koga ih je država školovala?! a to su znali već na upisu!! što nisu studirali, što ja znam, strojarstvo, građevinu, elektrotehniku? aha, znanje...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.