Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrući mobiteli

Nabavite si iPhone za bogatiji seksualni život

mobitel
11.08.2010.
u 20:30

Moja Nokia spaja sve što se može spojiti. Ona spaja hrast i jelu u šumi, a kamoli ženu s muškarcem poput mene. Koji god mobitel bio, bitno je znati, kao i kod žene, gdje je samo jedno dugme. Ono dugme kojim se gasi – kaže Željko Pervan.

Ako želite poboljšati svoj seksualni život, ne morate se mučiti u teretani bildajući mišiće, ne trebate usavršavati tehnike suptilnog zavođenja ili elokvenciju kako biste lakše pristupili nepoznatim ženama u lokalu. Sve što trebate učiniti jest nabaviti iPhone!

Sad znam zašto je vesela

Američki magazin Time objavio je istraživanje prema kojem korisnici ovog mobitela imaju znatno aktivniji seksualni život u odnosu na vlasnike mobilnih aparata drugih marki. Kako tvrde, prosječni korisnik iPhonea do svoje tridesete godine promijeni deset partnerica, vlasnici konkurentskog BlackBerryja nešto su manje učinkoviti sa “samo” osam osvojenih žena, dok nesretnici s ostalim Android telefonima do svog tridesetog rođendana prosječno u krevet odvuku samo šest partnerica. Ipak, koliko god ovo detaljna analiza bila, hrvatski zavodnici s njom se ne slažu.

– Služim se običnom Nokijom, ali poznato je da Nokia spaja ljude, pa sa seksualnim životom nemam nikakvih problema. Doduše, Barbara Kolar ima iPhone, pa mi je sada jasno zašto je uvijek tako vesela i razdragana kad dođe na snimanje – kaže poznati voditelj Duško Ćurlić. Slično misli i čovjek za kojim uzdišu tisuće gledateljica donedavno emitiranog “Milijunaša”, Tarik Filipović.

– Ma nema to veze, imam dvojicu prijatelja koji se koriste BlackBerryjem. Dok prvi odvlači žene u krevet kao po tekućoj vrpci, ovom drugom ne bi pomogla ni tvornica mobitela – kaže Filipović koji ima dva klasična mobilna aparata.

Bitno je dugme za gašenje

Da su rezultati ovog istraživanja, koje je provedeno na 9785 korisnika diljem svijeta, u najmanju ruku vrlo upitni, bar što se Hrvatske tiče, govori i slučaj čovjeka čije je ime neizostavno vezano za romantiku. Oliver Dragojević, pojam Dalmatinca za kakvim doslovno luduju žene, čak i ne zna koju vrstu mobitela posjeduje, a i vrlo se rijetko njime koristi.

– Imam neki obični mobitel koji mi služi za razgovore, čak ni SMS-ove ne šaljem – kaže Oliver koji se, kad je o ljubavnom životu riječ, zasigurno ne oslanja na čuda suvremene komunikacijske tehnologije, no to ga ne priječi da na listama najpoželjnijih muškaraca redovito zauzima visoka mjesta.

– Ma kakav iPhone, moja Nokia spaja sve što se može spojiti. Ona spaja hrast i jelu u šumi, a kamoli ženu s muškarcem poput mene. Koji god mobitel bio, bitno je znati, kao i kod žene, gdje je samo jedno dugme. Ono dugme kojim se gasi – kaže Željko Pervan.

Komentara 2

SP
spancro
22:09 23.08.2010.

aja mislia daje to dobro za kijavicu no-kija

CI
cickova
07:44 12.08.2010.

e idem si tri odma kupit -.-.. ma trideset

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije