Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAHLAĐENJE

Na Sljemenu pada snijeg, očekuje se znatan pad temperature zraka

Sljeme
Foto: Screenshot/Livecamcroatia
18.04.2017.
u 09:43

Prema najnovijim prognostičkim izračunima, vjerojatnost za mraz najveća je krajem ovog tjedna, u petak i subotu

Nakon razdoblja iznadprosječno toplog vremena, u Hrvatskoj se u tjednu iza Uskrsa očekuje znatan pad temperature zraka, slab snijeg jutros pada na Sljemenu, dok se u gorskoj Hrvatskoj ovog tjedna očekuje stvaranje tanjeg snježnog pokrivača, a u nizinama kiša, doznaje se u utorak u Državnom hidrometeorološkom zavodu (DHMZ).

Kako izgleda snijeg na Sljemenu, možete pogledati na web kameri s vidikovca.

DHMZ posebno upozorava voćare i vinogradare da se već u prvoj polovici tjedna u gorju očekuje jutarnji mraz, a u drugoj polovici tjedna mraz je izgledan i u nizinama unutrašnjosti Hrvatske.

Prema najnovijim prognostičkim izračunima, vjerojatnost za mraz najveća je krajem ovog tjedna, u petak i subotu.

Preko Hrvatske prolazi hladna fronta i uz zahladnjenje, u gorskoj Hrvatskoj očekuje se i snijeg uz moguće stvaranje snježnog pokrivača.

Ovog će tjedna biti i vjetrovito, u unutrašnjosti uz umjeren, povremeno i jak sjeverac, a na Jadranu uz buru, koja će u srijedu i četvrtak imati olujne, pa i orkanske udare, navode iz DHMZ-a.

>> Nastavlja se loše vrijeme: sutra kiša i pljuskovi, pa čak i snijeg

>> Ovakvo Sljeme još niste vidjeli. Pogledajte prizore koji oduzimaju dah

Komentara 1

Avatar 123456
123456
10:34 18.04.2017.

Gledam na web kamerama - na Sljemenu NE pada snijeg! Jel kod vas vlada gripa sa povišenom temperaturom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije