Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VREMENSKA PROGNOZA

Nastavlja se loše vrijeme: sutra kiša i pljuskovi, pa čak i snijeg

kiša
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
17.04.2017.
u 17:09

Jutarnja temperatura kretat će se od 2 do 7 stupnjeva, u gorskim kotlinama i uz slab mraz, a na Jadranu od 6 do 11

Nastavlja se loše vrijeme u Hrvatskoj, pa se sutra očekuju kiša i pljuskovi, a ponegdje čak i snijeg. Meteoalarm je za sutra objavio i žuta upozorenja za obalna područja, od Istre do Dubrovnika i južne Dalmacije.

Kako je objavio DHMZ, bit će promjenljivo do pretežno oblačno s mjestimičnom kišom ili pljuskovima s grmljavinom, osobito sredinom dana i poslijepodne. U gorskoj Hrvatskoj mjestimice snijeg uz moguće stvaranje snježnog pokrivača. Zapuhat će povremeno umjeren do jak sjeverni i sjeveroistočni vjetar, na Jadranu od sredine dana umjerena i jaka bura i sjeverozapadnjak, a na južnom dijelu većinom jugo. 

Jutarnja temperatura kretat će se od 2 do 7 stupnjeva, u gorskim kotlinama i uz slab mraz, a na Jadranu od 6 do 11. Najviša dnevna temperatura kretat će se od 7 do 12, a na Jadranu 12 do 17 °C.

U srijedu, četvrtak i petak i dalje će biti promjenljivo i nestabilno, uz još moguću povremenu kišu, a u gorju i snijeg, navodi DHMZ. Zapuhat će umjeren i jak sjeverac, na Jadranu jaka, u srijedu i četvrtak i olujna bura. Temperatura će biti u postupnom padu, pa će od sredine tjedna jutarnji mraz, osim u gorju, biti moguć i u nizinama unutrašnjosti.

>> Pred nama je godina ekstremnih klimatskih uvjeta!

>> Umjesto proljeća – ljeto! Vakula najavio 'ludi tjedan'

Komentara 2

DU
Deleted user
17:52 17.04.2017.

Pod hitno treba osnovati državni stožer za obranu od kiše, vjetra i niskih temperatura polovicom travnja. Za načenika stpožera obvezatno imenovati Vakula mr. Zokija, inače jadna nam kukala majka.

DH
dalibor.hren
19:15 17.04.2017.

Zbog toga su i kolone na Bregani. Ljudi idu na skijanje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije