Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZOPAČENI TIHOMIR M.

Tukao je i prisilio na prostituciju, dečka joj udario autom

prostitutka
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
28.04.2014.
u 15:38

Muškarac (46) izmlatio je 22-godišnjaka kojega je zatekao u društvu djevojke

Prijetnjama smrću i batinama natjerao ju je na prostituciju. Tijekom lanjskog kolovoza djevojka (19) iz Zagreba tjedan dana slušala je naredbe izopačenog Tihomira M. (46) prije nego što je skupila snagu, rekla "ne" svom zlostavljaču i promijenila adresu stanovanja.

Njemu je trebalo osam mjeseci da je opet pronađe. Prošlog utorka došao je u njezin novi stan u kojemu je bila s dečkom (22) te ih je oboje napao, a nju je ponovno pokušao prisiliti na prostituciju. Uspjeli su ga istjerati iz stana, a četiri dana poslije, dok se u svome Fiatu Puntu vozio po zagrebačkom Črnomercu, ugledao je svoju žrtvu koja je s ocem (45) i dečkom šetala ulicom.

Nagazio je na papučicu gasa, udario u njezina dečka i srušio ga na pod, nakon čega je iskočio van iz auta i počeo ga cipelariti. Dok se iživljavao na 22-godišnjaku, na mjesto događaja stigla je policija i uspjela ga privesti, a u njegovu automobilu tada su pronašli i eksploziv.

>> Osuđeni svodnici Kuralić i Kozarac. Djevojke mu donijele 91.500 eura

Komentara 7

JN
Justice.No.1.
16:15 28.04.2014.

Pa u Kini lako rjesavaju takve probleme, al kod nas za ubojstvo 10-ak osoba dobijes koju godinu sa mogucnoscu guljenja krompira!

MT
marina.tot.djuricic
16:05 28.04.2014.

I poznavajući naš pravosudni sistem, izaći će van do kraja tjedna i raznjet ih sve zajedno za mjesec dana...

AD
adrian
16:39 28.04.2014.

za fizicki napad lakse prekrsajno djelo zbog remecenja javnog reda i mira, eksploziv je vjerojatno nosio policiji da ga preda. Ako dobije uvjetnu moramo biti zadovoljni. Tko ce kasnije, nakon sto ucini zlo, snositi odgovornost? NITKO. Zasto? JER VECA PRAVA IMAJU KRIMINALCI I UBOJICE OD ZRTAVA. Ovaj sustav je kreiran da cuva i pogoduje kriminalcima i ubojicama. KRAJ PRICE. POMIRITE SE.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije