Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Frustracije odraslih

Na kaštelanskom dječjem karnevalu spaljena slikovnica duginih boja

Splajena slikovnica Tata + tata
Facebook
04.02.2018.
u 18:45

Dječji karneval organizirala je Kaštelanska kulturna udruga Poklade Donja Kaštela u kojoj su očito zaključili da je uzrok svih zala koja muče djecu – slikovnica koja promiče LGBT prava

Na Dječjem karnevalu u Kaštelima kao Krnje ili Fašnik je spaljena slikovnica duginih boja na kojoj je s jedne strane pisalo mama + mama, a s druge tata + tata. Naravno, slikovnicu su nakon što su male maškare u povorci prošle kroz Donja Kaštela, zapalili odrasli pod maskama.

Dječji karneval koji je okupio nekoliko stotina djece od onih najmlađih, koji su bili u naručju svojih roditellja do polaznika vrtića i osnovnoškalaca, organizirala je Kaštelanska kulturna udruga Poklade Donja Kaštela u kojoj su očito zaključili da je uzrok svih zala koja muče djecu – slikovnica koja promiče LGBT prava. 

Na Facebooku su objavljeni video i fotografije, a korisnik koji je objavio video je napisao "možda vas prođe jeza". 

Komentara 182

NE
neboiznadzagreba
18:49 04.02.2018.

Satira, gospodo, satira... Ili ste ju zabranili, gospodo kvaziliberali?

Avatar Orgasmatron
Orgasmatron
19:01 04.02.2018.

baš lijepo gori

DR
Draš
19:06 04.02.2018.

"Liberali" bi izgleda i fašnik zabranili ....tužno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije