Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smrtonosna dijagnoza

Mladoj majci zbog solarija ostalo par tjedana života. 'Ako želite pocrniti, koristite sprej'

Foto: Facebook
26.09.2015.
u 17:04

Louise je odlučila kako će joj tamniji ten pomoći da povrati samopouzdanje nakon razvoda

Mlada majka troje djece ima još samo nekoliko tjedana života nakon što joj je dijagnosticiran rak kože i to zbog učestalog korištenja solarija, javlja Daily Mail.

Louise Cook (27) iz Norfolka dijagnozu je dobila dok je bila u devetom mjesecu trudnoće, a njeni najgori strahovi ostvarili su se 15 tjedana poslije kad je saznala da se rak proširio na jajnike i mozak te se nalazi u terminalnoj fazi.

Louise je odlučila kako će joj tamniji ten pomoći da povrati samopouzdanje nakon razvoda.

- Bila sam mlada i naivna i sada neću moći gledati kako moja djeca rastu. Ako želite pocrniti koristiti sprej, djeca ne bi trebala izgubiti majku zbog solarija, kazala je Louise.

Njezini su prijatelji putem internetske stranice počeli prikupljati financijsku pomoć kako bi pomogli njezinoj obitelji.

>> Više ljudi umire od sunčanja nego u prometnim nesrećama! Evo koja zemlja je 'rekorder'

Ključne riječi

Komentara 15

NS
noel S.
18:57 26.09.2015.

@Teleportista - daj ne trkeljaj. U Australiji je solarij zabranjen jer zbog ogromne kolicine sunca koje dobiju tijekom godine imaju mnogostruko uvecan broj pojave raka koze u odnosu na ostatak svijeta te im koristenje solarija predstavlja dodatan i opasan rizik.

SA
sargu123
20:46 26.09.2015.

Solarij je smrt, tko ne vjeruje, nek provjeri. Puno sreće mu želim.

TM
Tim_Minchin
20:36 26.09.2015.

ako zelite pocrniti, ajte na sunce...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije