Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška nesreća u zagrebu

Mladić vozio pijan, poginula njegova djevojka. 'Bili su zaljubljeni, imali su planove'

Policija alkotest
Matija Habljak/PIXSELL
21.01.2023.
u 13:20

Vozača BMW-a danas ujutro ispitali su u tužiteljstvu. Njezina obitelj u šoku je i tuzi zbog njezine tragične pogibije.

U prometnoj nesreći koja se u petak oko 2.30 sati dogodila u Dubravipoginula je 26-godišnjakinja. Kako je izvijestila Policijska uprava zagrebačka, ona je bila putnica u automobilu marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 25-godišnji vozač. Vozač je, naime, upravljao automobilom pod utjecajem alkohola od 1,11 g/kg u organizmu. Kretao se zapadnim kolnikom Mandlove ulice lijevim prometnim trakom u smjeru juga.

Vozača BMW-a danas ujutro ispitali su u tužiteljstvu. U policiji se slomio, u autu koji je vozio poginula je njegova djevojka. Njezina obitelj nikoga ne osuđuje, javlja 24sata

Njezina obitelj u šoku je i tuzi zbog njezine tragične pogibije. Ipak, poručili su da nikoga ne krive i nikoga ne osuđuju.

- Njezina majka ne može razgovarati, preteško je to sve. Nikada ona nikome nije davala da vozi taj auto, ali bili su zaljubljeni, imali su planove... - kazala je teta preminule.

Dodala je da je mladi par krenuo do obližnjeg fast fooda, no tamo nisu stigli. 

U svom priopćenju policija je navela: "Zbog nepropisne brzine kretanja vozila, jer je u naseljenom mjestu prometnim pravilom ograničena brzina na 50 km/h, na vlažnom kolniku tijekom kočenja vozilom je prešao na desni prometni trak, preko rubnog kamena sletio na meki teren, nastavio se nekontrolirano kretati u smjeru juga te naletio na stup javne rasvjete nakon čega je odbačen na meki teren".

Zamjenica Općinskog kaznenog državnog odvjetništva izašla je na mjesto događaja te obavila očevid prometne nesreće uz asistenciju ekipe za očevide I. postaje prometne policije Zagreb. 

Video: Neobjašnjiv potez vozača u Zagrebu: Prošao kroz crveno, stajao na raskrižju...

Komentara 7

Avatar Zgubider..
Zgubider..
14:56 21.01.2023.

"...poručili su da nikoga ne krive i nikoga ne osuđuju..."___Pa možda bi trebali! Vozi auto pijan i ubije curu…

LI
liliZG
16:54 21.01.2023.

ovo može samo na dvije strane,.... mladi gospodin će se ostaviti čašice do kraja života, ili će ovo iskoristiti za još jače opijanje pod izgovorom da je to zbog ove tragedije (koju je sam izazvao).

DU
Deleted user
22:45 21.01.2023.

Nikoga ne krive? Pijanstvo, prevelika brzina, bmw. Još samo pištolj fali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije