Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sastanak

Mještani Berka ne vjeruju u optužbe protiv župnika Tomušića

vlč. tomušić
Davor Javorović/Pixsell
02.05.2011.
u 23:40

Sumnja se i na fotomontažu, ucjene i slične stvari, a da iza svega stoje oni koji ne idu često u crkvu

BERAK – Poslije objavljenog teksta u Jutarnjem listu o željama i maštanjima svećenika iz Berka, a potom i njegova intervjua u Večernjem listu, mještani ovoga podunavskog sela večeras su održali sastanak sa župnikom Markom Tomušićem. Na sastanku, na kojem novinari nisu mogli biti, sa župnikom je razgovaralo 15-ak mještana, a novinari su zamoljeni da sačekaju vani.

Zaključak je mještana da ne vjeruju u medijske natpise te da i dalje u njega imaju povjerenje. Sumnja se i fotomontažu, ucjene i slične stvari, a da iza svega stoje oni koji ne idu često u crkvu. Neslužbeno se od mještana može doznati da je sljedeći sastanak mještana i župnika najavljen već za utorak, ali i da postoji mogućnost da prva pričest, koju bi u nedjelju trebalo primiti 14 djece, sada bude odgođena.

Komentara 15

JB
josip broz
16:19 03.05.2011.

tko iole zna nesto o \'\'novinaru\'\' dragi hedlu zna o cem se radi.

Avatar Sor@n
Sor@n
02:16 03.05.2011.

Vidio sam one inkriminirajuće fotke i iz aviona se vidi da je prilično nespretna fotomontaža. Znači u kratko, on je žrtva namještalljke

KO
kolovoz
21:12 03.05.2011.

jako zanimljivo- hoce reci da ljudi koji su uz zupnika ne poznaju svog pastira a ovi na daljinski pravi strucnjaci po pitanju svih prljavih rabota-zrelo za kino

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije