Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRESRETNA KANAĐANKA

Mislila da je na lotu osvojila 40.000 $, a bila je riječ o 40 milijuna

kanada,kanadska zastava,portal
Graham Hughes/Press Association/PIXSELL
11.04.2013.
u 16:29

Maria Carreiro dosad je birala brojeve datuma rođendana svoje djece, no sada je prvi put iskoristila brojeve koje joj je odabralo računalo

Kanađanka Maria Carreiro nije mogla doći sebi od sreće kada je doznala da je na lutriji osvojila 40 tisuća dolara. Međutim, pravo veselje došlo je kada je shvatila da je zapravo osvojila tisuću puta više – 40 milijuna dolara (oko 230 milijuna kuna), piše ABC News. Pedesetjednogodišnja baka, bivša radnica u tvornici, pokazala je dobitni listić Lottery Maxa svojoj kćeri, koja je na internetu provjerila dobitak i otkrila da joj je majka postala milijunašica.

– Tresla sam se i jednostavno nisam mogla vjerovati da se to stvarno događa. Svi smo bili uzbuđeni kad smo mislili da je riječ o tisućama, ali nismo mogli vjerovati kad smo otkrili da sam milijunašica – rekla je Maria Carreiro pri primanju čeka. Bila je toliko uzbuđena da je zahvaljivala Bogu, plakala, plesala i slala poljupce.

Maria već godinama igra loto i uglavnom je za brojeve koristila rođendane svoje troje djece, no sada je prvi put upotrijebila brojeve koje joj je odabralo računalo. Suprug Mario Carreiro već je dao otkaz na poslu, a donedavno siromašna obitelj ima velike planove.

– Prvo ću kupiti lijepu novu kuću. A potom ću si ugađati, kupiti sebi i svom suprugu novu odjeću, a djeci stvari koje prije nisam mogla. Sada je vrijeme da se opustim zajedno sa suprugom. Nikada nismo otišli na medeni mjesec, a sada je vrijeme za to. Idemo na Havaje – rekla je Maria.

>> Na lotu dobio 338 milijuna dolara, ali će u zatvor zbog alimentacije

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije