Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bandićeva suradnica

Mirka Jozić: Čudim se kako se netko usuđuje kandidirati za gradonačelnika

Zagreb: Na Zagrebackom velesajmu održan je Startup Factory
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/3
01.03.2021.
u 15:15

- Hoćemo li mi iznjedriti nekog kandidata ili ne, nismo o tome još razgovarali - kazala je Jozić o budućnosti stranke Milana Bandića.

Mirka Jozić, bliska suradnica Milana Bandića iz Gradskog ureda za gospodarstvo kazala je kako se Upravu podcjenjuje u javnom prostoru jer nije samo Bandić vodio grad. Naglasila je kako su iza njega bili i operativci te da se nisu bavili politikom i ideologijom, nego organizacijom javnih usluga.

- Čudim se kako se netko uopće usuđuje kandidirati za gradonačelnika kada vidim koliko malo znanja ima o funkcioniranju gradske uprave, komunalnih društava. Vidim to po komunikaciji, po rečenicama, nekim informacijama, vizijama. Što bi rekao Ćiro Blažević, utvaram sebi da nešto znam o tome, dugo sam u tom sustavu. I vidim da ljudi pričaju nebuloze - kazala je Mirka Jozić gostujući u HRT-ovoj emisiji Studio 4.

Što sad očekuje stranku Milana Bandića?

- Hoćemo li mi iznjedriti nekog kandidata ili ne, nismo o tome još razgovarali. Jučer smo se našli u toj situaciji, a ujedno smo se satali kako bismo dogovorili dostojan ispraćaj i komemoraciju za Bandića - rekla je te dodala da, sukladno epidemiološkim mjerama, Grad vjeruje da će za komemoraciju moći uputiti oko 150 pozivnica.

- Što se tiče pogreba, vjerujem da nećemo moći spriječiti građane i simpatizere gradonačelnika da dođu na njegov posljednji ispraćaj. Prostor na Mirogoju i oko Mirogoja je velik. Računamo da će biti velik broj ljudi, ali vjerujem kako ćemo uskladiti organizaciju s covid-redarima, službama sigurnosti i policijom vezano za regulaciju prometa - zaključila je Jozić.

Video - Mirela Holy: Bandić je ostavio grad potpuno u rukama klijentelističkih grupacija

Ključne riječi

Komentara 21

ME
MediciKM
15:25 01.03.2021.

E, moja Mirka; vrijeme je da i ti počneš pakirati svoje kofere. Svemu dođe kraj....i dobrom i lošem. Mene samo veseli što dolazi kraj tvome bahatom ponašanju...pa čak da Remetinec i ne vidiš, samo da se makneš sa funkcije i da te gledamo na TV. Koliko ste krali...kako vas nije Boga strah kojem se tako molite....

DU
Deleted user
15:22 01.03.2021.

Novi gradonačelnik treba posebno ispitati poslovanje Jozićke i njezina muža s gradom Zagrebom! Onda će valjda i Plenki dozvoliti da DORH i USKOK rade svoj posao!

Avatar AlPoS
AlPoS
15:46 01.03.2021.

Nastavno na rečeno, polako treba pripremiti odbranu, iseljenje iz ureda u Poglavarstvu, smjenu seke koja je učahurena u prijevozničku gradsku tvrtku. Polako imate vremena do svibnja pročelnice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije