Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIROGOJ

FOTO Ovdje će biti pokopan Milan Bandić: Na Mirogoju radnici s bagerima rade na grobnici

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/11
01.03.2021.
u 14:41

Najbliži je grob Bandićevu udaljen otprlike pet metara

Milan Bandić neće biti pokopan u Aleji Velikana, već među građanima, kako je i živio, rekla je Bandićeva zamjenica Jelena Pavičić Vukičević. Na Mirogoju su u tijeku radovi, intenzivno se radi na grobnici pokojnog zagrebačkog gradonačelnika odmah uz Aleju Velikana. 

1/12

Najbliži je grob Bandićevu udaljen otprilike pet metara.

Podsjetimo, svečana komemoracija u povodu smrti gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića bit će u utorak, 2. ožujka, s početkom u 11 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu. Posljednji ispraćaj bit će u srijedu, u 12 sati, na gradskom groblju Mirogoju.

Iz Gradske uprave građane su zamolili da, umjesto kupovine cvijeća i svijeća, uplate donaciju Zagrebačkoj zakladi za pomoć osobama oboljelima od cerebrovaskularnih bolesti, čiji je zakladnik i upravitelj bio upravo gradonačelnik Bandić.

Broj računa Zaklade je HR 7323600001101818176, stoji u priopćenju iz Gradske uprave.

Građani se i dalje mogu upisati u Knjige žalosti otvorene u Gradskoj upravi i u Gradskoj skupštini.

Na službenoj stranici Grada Zagreba, zagreb.hr, objavljena je i virtualna Knjiga sjećanja u kojoj građani mogu navesti svoja sjećanja na preminulog gradonačelnika Milana Bandića.

“Zbog iskazanog velikog interesa građana, svoja sjećanja na gradonačelnika Grada Zagreba, gospodina Milana Bandića, možete upisati i u virtualnu Knjigu sjećanja na službenoj stranici Grada Zagreba”, naveli su iz Gradske uprave.

Komentara 19

LJ
Ljopatar
15:24 01.03.2021.

A što ga se ne pokopa u Grudama ili Poganoj Vlaci?

GA
GandalfovBrat
15:46 01.03.2021.

za đorđeta su komentari bili zaključani

DU
Deleted user
15:51 01.03.2021.

Miki je bio pitom k'o golub, mudar k'o zmija, volio je ispravnost do zareza i donosio je kapitalne odluke u krizno vrijeme. Vjerovao je svima da su pošteni dok se ne uvjeri drugačije. Njegov odnos prema korupciji i kriminalu jealu je bila nulta stopa i zato gospodo sada Miki ...........................mirno spava !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije