Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
investicija

Ministar Ostojić otvorio Odjel za hitnu medicinu u Puli

Rajko ostojić
Robert Anić/PIXSELL
27.11.2013.
u 15:45

U uređenje prostora uloženo je dva milijuna, dok je nabavka suvremene opreme, respiratora, UZV i RTG uređaja, operacijskih stolova, kreveta i ostaloga stajala 2,8 milijuna kuna.

- Objedinjeni hitni bolnički prijem je zrcalo organiziranosti, stručnosti i humanosti. Pulska bolnica ima sjajne sestre, izvrsne liječnike i trebali su ovaj prostor, prvenstveno radi građana Pule, Istarske županije i ogromnog broja turista koji dolaze u Hrvatsku, i u ovu Županiju – kazao je ministar zdravlja Rajko Ostojić na današnjem otvorenju Odjela za hitnu medicinu u Općoj Bolnici Pula.

Investicija, u cijelosti financirana sredstvima Ministarstva zdravlja, vrijedna je 4,8 milijuna kuna. U uređenje prostora uloženo je dva milijuna, dok je nabavka suvremene opreme, respiratora, UZV i RTG uređaja, operacijskih stolova, kreveta i ostaloga stajala 2,8 milijuna kuna. Pulski odjel je deseti koji je uređen u sklopu Projekta unaprjeđenja hitne medicinske službe i investicijskog planiranja u zdravstvu, a koji Ministarstvo zdravlja uz pomoć zajma Svjetske banke provodi u suradnji s Hrvatskim zavodom za hitnu medicinu. Do kraja godine Hrvatska će imati 21 takav odjel u kojem će se osigurati visok standard i kvalitetnije zbrinjavanje hitnih pacijenata.

>> Bolnice uhljebile 6500 računovođa i čistačica

Komentara 4

DO
doktorica
20:28 27.11.2013.

samo da im liječnici ne odu,Hitna im je ionako odskočna daska,pogledajte npr.ministra Jovanovića,do kuda je došao nakon Hitne....

NV
novo vriijeme
22:55 27.11.2013.

Još malo reklamnih slika R. Ostojića, Jaca njegova prijteljica nije mogla doći jer je bila zauzeta diskusijom o zdravstvu u Saboru. Zalaže se za koncezus u zdravstvu tako da nitko ne kritizira katastrofalnog Ostojića. Nije bez razloga Rajko pio kavicu svako jutro sa Jacom dok je bio u opziciji.

NV
novo vriijeme
22:56 27.11.2013.

Izgleda da su svi zaboravili zašto je Ostojić smjenjen 2002 i kako je imao prste u pekmezu zvanom nabava lijekova. Normano da ima puno slika, malo novaca i rezultata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije