Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLI NA MJESTO NESREĆE

Župan: Izbjegnuta je velika tragedija; Gradonačelnik Labina: Svi smo bili u šoku kada smo došli

Foto: Glas Istre
1/3
Autori: Vecernji.hr, hina
26.05.2023.
u 15:36

Istarski župan Boris Miletić poručio je da je izbjegnuta velika tragedija. Načelnik Kozlevac potvrdio je da prema prvim informacijama, srećom, nitko nije ozbiljno ozlijeđen

Traktor s prikolicom na kojoj su se nalazili maturanti koji slave Norijadu prevrnuo se u petak oko 10.40 sati na cesti Labin - Prtlog te je liječničku pomoć zatražilo ukupno 16 osoba, potvrdila je naknadno PU istarska.

Istarski župan Boris Miletić poručio je da je izbjegnuta velika tragedija. Načelnik Kozlevac potvrdio je da prema prvim informacijama, srećom, nitko nije ozbiljno ozlijeđen, te kako su na mjestu događaja policija, vatrogasci, liječničke službe te brojni građani.

>> GALERIJA Strašni prizori s mjesta nesreće prikolice s maturantima: Traktor u provaliji, hitna na terenu

1/19

Riječ je o skupini maturanata Srednje škole Mate Blažina iz Labina koji su nakon proslave posljednjeg dana škole iz Labina tradicionalno krenuli na proslavu u Prtlog te je u jednom trenutku na jednoj nizbrdici došlo do slijetanja, a time i prevrtanja prikolice.

"Tanka je nit između zabave i tragedije i zato oprez nije nikad na odmet. U ovom slučaju izbjegnuta je velika tragedija te se ovom prilikom zahvaljujem svim službama na terenu koje su promptno intervenirale. Ponavljam, srećom nitko nije teže stradao, a lakše ozlijeđenim maturantima želim što brži oporavak", izjavio je istarski župan Boris Miletić za Hinu. Policijski službenici su na terenu i obavljaju očevid nesreće. Gradonačelnik Labina Valter Glavičić također je stigao na mjesto nesreće, a maturanti su prije nesreće bili upravo kod njega na prijemu. 

- Pio sam s profesorima taman kavu na trgu u Labinu nakon što su djeca išla dalje za Prtlog na svoju tradicionalnu proslavu uz more. Kada je stigla dojava, svi smo bili u šoku i bili smo na licu mjesta u nekoliko minuta. Kada smo došli, bili smo u šoku. Strašnije je izgledalo nego što je na kraju bilo. Srećom, u čitavoj toj situaciji nitko nije životno stradao - kazao je za Jutarnji list.

VEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije