Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA KRITIČNIH OZLJEDA

Oglasila se policija o nesreći, traktorom upravljao maloljetnik? Škola: 'Molimo da ostanete mirni'

Prikolica puna maturanata prevrnula se kod Labina
Foto: sasa miljevic
1/5
26.05.2023.
u 15:13

Neslužbeno se doznaje kako je traktorom upravljao maloljetnik, a o svemu se oglasila i srednja škola Mate Blažin u Labinu iz koje su škole ozlijeđeni učenici

Istarska policija oglasila se o velikoj nesreći između Labina i Prtloga u kojoj je jutros više maturanata izletjelo s ceste iz traktora s prikolicom. Policija je utvrdila kako su dojavu o nesreći dobili oko 10.40 sati, a prema dosad utvrđenim informacijama, ukupno 16 osoba zatražilo je liječničku pomoć. 

Glas Istre neslužbeno doznaje kako je traktorom upravljao maloljetnik, a o svemu se oglasila i srednja škola Mate Blažin u Labinu iz koje su škole ozlijeđeni učenici.

''Želimo Vas obavijestiti o trenutnom stanju i poduzetim mjerama. Nijedna ozljeda nije označena kao kritična. Djeca koja su povrijeđena su trenutno pod medicinskom skrbi i nadzorom. Molimo Vas da ostanete mirni i pružite podršku djeci tijekom  ovog teškog razdoblja. Ukoliko trebate dodatnu podršku i pomoć, obratite se s povjerenjem školskom osoblju. Uzajamna podrška i ljubav su ključne za fizički i emocionalni oporavak djece zato budimo zajedno'', javljaju iz škole.

Hitna je dosad istrijažirala ukupno 20 osoba koje su sudjelovale u nesreći, a ravnateljica Opće bolnice u Puli dr. Irena Hrstić naknadno je potvrdila kako su zaprimili 14 ozlijeđenih osoba, od kojih je troje zadržano u bolnici. Dvoje maturanata, doznajemo, nalazi se na trijaži u KBC-u Rijeka, gdje će im se utvrditi stupanj ozljeda

VEZANI ČLANCI:

 

 

Komentara 1

DU
Deleted user
15:45 26.05.2023.

Naravno, da su na kraju odgovorni roditelji vlasnici vozila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije