Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILANOVIĆ U PULI:

Milanović: U Istri nema gostiju, u njoj su svi domaći, takvu RH želimo

sdp,zoran milanović (1)
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/8
25.03.2013.
u 22:44

Nismo slučajno u Puli započeli predstavljanje kandidata za Europski parlament. U Istri su svi dobrodošli i domaći, rekao je Milanović

Koalicija SDP-HNS-HSU danas je u velikoj dvorani pulskog Doma hrvatskih branitelja predstavila svoju listu za predstojeće izbore za Europski parlament. Nakon uvodnog govora Peđe Grbina, o programu su govorili i Tonino Picula, Marino Baldini, Jozo Radoš, Silvano Hrelja i premijer Zoran Milanović.

- Nismo slučajno u Puli započeli predstavljanje kandidata za Europski parlament. U Istri su svi dobrodošli i domaći, u njoj nema gostiju. Želimo da takva bude cijela Hrvatska - rekao je Milanović, referirajući se na kontroverznu izjavu Ruže Tomašić, predsjednice HSP-a dr. Ante Starčević i kandidatkinje za Europski parlament na HDZ-ovoj listi.

Komentara 107

PH
Philadelphia
23:45 25.03.2013.

U Istri su svi domaći, tamo nema gostiju. A gdje ih ima Milanoviću, ima li ih možda u Vrgorcu? Nema sve ste ih potjerali. Ima li ih u Vukovaru? Nema. Pa jeli ti čovječe znaš što govoriš?

CV
crna vrana
00:10 26.03.2013.

26.03.2013. u 00:02h Zoran Milanovic Kreten je napisao/la:- --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Druže Zorane , šta vi mislite kako to da u Istri nema gostiju? Je li za to kriv novi ili stari ministar turizma ?

OB
obrežan
23:36 25.03.2013.

Premijeru, ako imate hrabrosti, javno pitajte "ugrožene" dali se osjećaju "domaćima", te osuđuju li agresiju na RH?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije