Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPET OPLEO PO PLENKOVIĆU

Milanović: Taj samodopadni varalica pokušava Hrvatskoj zalijepiti flaster na usta i staviti povez na oči

Predsjednik Zoran Milanović održao  izvanrednu konferenciju za medije
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/3
19.05.2022.
u 18:53

Kada iz NATO-a priznaju, da citiram, „kako se interesi svih saveznika moraju uzeti u obzir“, onda još jedna dvorska luda iz Plenkovićeve ostave pokvarene robe, Grlić Radman, pokazuju sve razumijevanje svijeta za interese Turske, napisao je

Predsjednik Zoran Milanović ponovno se obrušio na premijera Andreja Plenkovića koji je danas ranije kazao kako ih u EU-u i NATO-u ''gledaju čudno'' zbog Milanovićevih stavova. 

- Milanović ovo radi da bi naštetio politički HDZ-u u Hrvatskoj i u BiH”, kazao je. "Trebamo štititi prava Hrvata u BiH, ali ne na ovaj način. Naši partneri u EU i NATO-u u nas gledaju čudno. Oni gledaju na nas, možete li vi to nekako riješiti - kazao je ranije Plenković. 

Milanović mu je odgovorio putem Facebooka, navodeći kako je on ''valjda sav uplašen za sudbinu svojih mokrih briselskih snova i želja zbog toga što hrvatski predsjednik, zamislite, brani interese Hrvatske''.

- Taj vječni diplomat i aspirant na briselske fotelje trebao bi znati, nakon toliko godina povlačenja po europskim hodnicima, kako NATO nema jedan par očiju – kojih se on panično boji – već NATO čini 30 članica, to je 30 pari očiju među kojima su i hrvatske. Plenkovićev je problem što ne gleda svojim očima i bilo bi me briga za njegovu zaslijepljenost karijerom da taj samodopadni varalica ne pokušava i Hrvatskoj zalijepiti flaster na usta i staviti povez na oči. Kako ne bismo vidjeli njegovu izdajničku politiku - naveo je Milanović.

- Kada iz NATO-a priznaju, da citiram, „kako se interesi svih saveznika moraju uzeti u obzir“, onda još jedna dvorska luda iz Plenkovićeve ostave pokvarene robe, Grlić Radman, pokazuju sve razumijevanje svijeta za interese Turske. Jednako kao što i drugi hrvatski politički slijepci, a slušamo ih ovih dana, mrtvo hladno razumiju da Turska ima svoje razloge za ultimatum. Da, ima ih. Ali ima ih i Hrvatska. Ne jednom, Grlić Radman, taj odnarođeni lažov koji već godinama vara svoje sunarodnjake po Bosni i Hercegovini, pokazao je da mu hrvatski interesi nisu poznati - dodao je.

Napisao je i kako je za Nobelovu nagradu to što je ''spreman biti pun razumijevanja za tuđe, ovoga puta turske, interese dok istovremeno badava rasprodaje hrvatske''.

- To su ti „gigantski koraci“, kako reče Plenković danas, u zaštiti Hrvata u BiH. A gigantski su mu jedino u smjeru izdaje hrvatskih državnih interesa i još hitriji u dokazivanju svog poltronstva - smatra Milanović. 

>> VIDEO Milanović vs. Plenković: 'Jeste li vi čuli što je on rekao?', 'Može napraviti jedan-nijedan sklek...'

Komentara 106

DU
Deleted user
19:07 19.05.2022.

On se specijalizirao za tzv. trash talk, dakle kad boksači stanu na vagu - onda jezičinama opletu po protivniku, dižući tako tenzije (i medijski interes za meč, dakako). Uglavnom, svi koji njemu u jednom momentu nisu bili po volji - dobili su obilnu porciju jezikove juhe, počevši od žitelja Špičkovine, nastavnika povijesti (nije znao za finski građanski rat!) itd. itd. On udara jednakom žestinom i po likovima s lijevog i desnog dijela pol. spektra u Hrvatskoj, postao je već znan i u inozemstvu po tome - zvali veleposlanika Hrvatske u Beču, primjerice, zbog njegove izjave. Zaključno, svjetska slava uvijek dolazi u neronskoj fazi, ima on još toga puno za izreći. Što je najgore, unosi nemir u NATO pakt - a ne zna da je Crna Gora, dakle izravni susjed Hrvatske, već u NATO paktu nego ga kasnije upozorili. Kako se ono veli, tko nema znanja, žestine mu ne fali...

KO
Kološanin
19:58 19.05.2022.

Ništa o svojoj podršci Komšiću i njegovoj politici građanske države, ništa o kreditnom rejtingu "Smeće", gdje je njegova vlada smjestila Hrvatsku, ništa o tome je li kao premijer ipak nešto govorio o BiH Hrvatima na Europskom vijeću... Umjesto kontra argumenata, pobješnjeli Zoka dijeli etikete i uvrede. Loše, loše

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
20:45 19.05.2022.

Jel se tko sjeća njegovog mandata, 2/3 većina, mogao je mjenjao ustav da je htio. Ali ne, zbog dvojice u d b e zaratio s DE i EU. Espresso dobilo snakcije na EU fondove, povlačenje palo na 2%, BDP -9%% u mandatu, nezaposlenost 24%, krediti za stanove nisi mogao nacini ispod 7.5%. Izgubio izbore 2 puta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije