Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRŽAVNI VRH

Imaju li posvađani Milanović i Plenković usuglašenu vanjsku politiku i žele li pomoći Hrvatima u BiH?

19.05.2022.
u 09:55

Razgovarali smo s bivšim diplomatima Mirom Kovačem (HDZ), Joškom Klisovićem (SDP) te bivšom premijerkom Jadrankom Kosor.

Komentara 9

Avatar southman
southman
11:22 19.05.2022.

Zoka o vanjskoj politici zna koliko i Jadranka Kosor. Vodio je godinama SDP kojima su Hercegovci bili trn u oku kojega je trebalo eliminirati iz svih segmenata političkog života u HR. I sad se on koji ih je godinama ignorirao kao se zalaže za njihova prava u BiH. Ako mu je netko i povjerovao u to barem neka sam sebi prizna da je način na koji im "pomaže " daleko daleko pogrešan !

KO
Kološanin
11:37 19.05.2022.

Milanovićeva vanjska politika je za unutatnju upotrebu, a tu je uspješana i bez konzultacija.

DU
Deleted user
11:47 19.05.2022.

Svatko u politici tko je provodio politiku sukoba i konflikata uvijek je na koncu izvukao deblji kraj. Politika je umijeće mogućeg, a prije svega, ako si dobar političar, svoje ćeš ideje provesti razgovorima i pregovorima. Ako svojim saveznicima prijetiš i ucjenjuješ ih, umjesto saveznika dobit ćeš nekoga tko s tobom više ne želi imati posla. Da bi riješio problem Hrvata u BiH iz Europe moraš imati podršku, a ne protivnike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?