Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
susret protiv Škotske

Milanović i Plenković pružili podršku nogometašima: 'Najvažnije da igrate hrabro i srčano'

Foto: Edina Zuko/Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
22.06.2021.
u 21:49

Hrvatska će biti uz vas, poručio je na Facebooku hrvatski predsjednik

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović i hrvatski premijer Andrej Plenković poželjeli su uspjeh "Vatrenima" u susretu protiv Škotske, ključnoj utakmici u borbi za plasman u osminu finala Europskog prvenstva 2020.

"Hrvatsku nogometnu reprezentaciju večeras čeka važna utakmica za nastavak natjecanja na Europskom prvenstvu. Dečki, gledat ćemo vas i navijati za pobjedu. Ali najvažnije od svega je da igrate hrabro i srčano do zadnje minute, pokažite ono što najbolje znate, dajte sve od sebe. Hrvatska će biti uz vas," poručio je na Facebooku hrvatski predsjednik.

"Večeras svi zajedno bodrimo #Vatreni na putu do pobjede koja vodi do osmine finala #EURO2020! Cijela HR je uz vas", objavio je premijer na Twitteru.

Komentara 2

BA
Barbasmora
06:07 23.06.2021.

"Najvažnije je da igrate hrabro i srcano!" Najvažnije poruka Domovine koja je bila dovoljno za veliku pobjedu!!!

VO
volimnju
21:52 22.06.2021.

to će im jako pomoći

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije