Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAJEDNO NAKON DUGO VREMENA

Milanović Plenkoviću i ministrima: 'Di ste, partizani'. Rekao i da su razgovarali o muhama

Foto: Edina Zuko/PIXSELL
1/7
22.06.2021.
u 13:12

Plenković je istaknuo da je ove godine Vlada nositelj organizacije i obilježavanja državnog praznika Dana antifašističke borbe te da će tako biti i u budućnosti

Nakon dugo vremena predsjednik Zoran Milanović i premijer Andrej Plenković zajedno su bili u spomen-parku Brezovica pokraj Siska gdje je održano središnje obilježavanje Dana antifašističke borbe, u spomen na 22. lipnja 1941., kada je osnovan Sisački partizanski odred. Plenković je istaknuo da je ove godine Vlada nositelj organizacije i obilježavanja državnog praznika te da će tako biti i u budućnosti

Na samom početku kada je predsjednik dolazio u Brezovicu pozdravio je premijera i ministre Tomu Medveda, Davora Božinovića i Radovana Fuchsa. Šaljivo im je Milanović dobacio: 'Di ste, partizani'.

 

Plenković i Milanović na svečanosti su sjedili jedan pored drugoga. Kada je došao, Milanović je pružio ruku Plenkoviću te ga pitao: "Jesi li glasao za mene?". Uslijedio je odgovor premijera:  "E moj Zoki, ruka bi mi usahla", javlja Dnevnik.hr.

Reporter Večernjeg lista Danijel Prerad javlja da su novinari u prolazu pitali Milanovića o čemu su on i premijer razgovarali na što je predsjednik rekao: "O muhama, bilo je puno muha".

Video: Plenković i Milanović u Brezovici

Komentara 99

Avatar HitlerBroz
HitlerBroz
13:46 22.06.2021.

Hrvatskoj želim večeras pobjedu na EP.Ajmo Hrvatska.

Avatar ajeto
ajeto
13:38 22.06.2021.

Mi Hrvati smo antijugofašisti.

ZZ
Zeko_zna
13:34 22.06.2021.

Zna se na što muhe lete...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije