Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽEN ZA POKUŠAJ IZNUDE

Maskiran mu upao u stan ranom zorom, pretukao ga i prijetio mu

tučnjava
Pixabay
04.11.2021.
u 07:50

Mladića (29) se tereti da je 5. rujna u 4.45 ušao u stan oštećenika u prizemlju obiteljske kuće u Žrnovnici.

Mladić (29) optužen je za pokušaj iznude, a optužnicu je protiv njega podigao ODO Split.  

Tereti ga se da je 5. rujna u 4.45 ušao u stan oštećenika u prizemlju obiteljske kuće u Žrnovnici. Bio je odjeven u tamni kombinezon,  na rukama je imao crne rukavice, a na glavi fantomku. Nakon što je ušao u kuću, nasrnuo je oštećenika te mu se obratio na engleskom jeziku, i zaprijetio mu:

- Ako mi ne vratiš novac, vratit ću se sa svojom ekipom!

Potom je oštećenika više puta udario šakama po glavi uslijed čega je oštećenik pao na drvenu stolicu koja je pukla. Prema optužnici, 29-godišnjak ga je tada nastavio udarati nogama po glavi i tijelu pri čemu mu je nanio više lakših ozljeda. Napadnuti muškarac je u nekom trenutku uspio uzeti nogu potrgane stolice i njom se branio pri čemu je udario 29-godišnjaka nekoliko puta po tijelu.

On je tada i pobjegao jer je otac napadnutog mladića pokušao otvoriti vrata i ući u stan. Tužiteljstvo jeu optužnici tražilo  da se 29-godišnjaku produlji istražni zatvor koji mu je određen zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije