Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA I TOGA

Zbog nesuglasica u prometu pokušali mu iznuditi novac te mu razbili stakla na vozilu

Split: Tijekom noći na parkiralištu u Ljubićevoj ulici oštećeno više automobila
Milan Sabic/PIXSELL
26.10.2021.
u 14:06

Na koncu su njih dvojica kazneno prijavljena, a cijeli događaj se još istražuje

Kratki živci u prometu ponekad vas mogu dovesti u ozbiljne probleme. Da je tome tako svjedoči i događaj o kojem je izvijestila splitska policija, a koji je završio kaznenom prijavom za iznudu i oštećenje tuđe stvari.

Za to su prijavljeni 38-godišnjak i 29-godišnjak, a žrtva tih djela je 52-godišnjak. Događaj se zbio 25. listopada na jednom parkiralištu u Splitu. Njih su trojica imale neke nesuglasice u prometu, pri čemu je očito oštećen automobil mlađih muškarca.

Oni su pokušali istjerati "pravdu" pa su prvo do 52-godišnjaka pokušali iznuditi novac, a zatim su oštetili staklo i prozore na njegovom vozilu.  

Na koncu su njih dvojica kazneno prijavljena, a cijeli događaj se još istražuje.

>> VIDEO Nove preporuke HZJZ-a: Tko ne mora u karantenu, što napraviti ako ste bili u bliskom kontaktu...

Ključne riječi

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
17:22 26.10.2021.

pokušali iznuditi a ovaj im napravio štetu? ma zato treba odmah zvati policiju, kakva rasprava.... ako taj neće platiti recite mu da može ići ali tada uslikajte automobil i registraciju kad odlazi i prijavite ga za bijeg sa mjesta nesreće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije